• Головна
  • Марімба, пінг-понг над озером і алхімічна лабораторія Гаррі Поттера: громадські проекти для центру Львова
05:13, 1 листопада 2019 р.

Марімба, пінг-понг над озером і алхімічна лабораторія Гаррі Поттера: громадські проекти для центру Львова

З 1 по 15 листопада у Львові триває голосування серед мешканців міста за проекти, подані на Громадський бюджет. Кожен львів’янин може підтримати один великий та один малий проект, який варто реалізувати у Львові.

Кореспондент 032.ua підготував добірку цікавих проектів, які хочуть реалізувати самі мешканці у центральному - Галицькому  районі міста та пропонує ознайомитися з ними читачам.

№71 Універсальний творчий театральний простір для людей віком 50+

простір

Ніна Степанько пропонує надати можливість людям вікової категорії 50+ продовжити активну творчу діяльність на базі універсального театрального простору по вул. Уласа Самчука, 22 у Львові. Вартість проекту: близько 199 тис. грн.

№215 Марімба для музичної школи №2

марімба

марімба

Богдан Кунда просить купити для львівської музшколи №2 унікальний ударний інструмент марімбу. Він складається з укріплених на рамі дерев'яних брусків-клавіш та дерев'яних або металевих труб-резонаторів. Хроматично налаштована клавіатура має два ряди та діапазон 5 2/3 октав. Такого інструменту наразі немає жодна музична школа. Вартість: 3 млн грн.

№165 “Зелений” громадський простір на перехресті вулиць Чупринки і Бандери

чупринки і бандери

Анжеліка Зозуля наголошує, що громадський простір у центральній частині міста, на перетині вулиць Чупринки та Бандери зараз є дуже вразливим температурно, захаращений сміттям та слугує місцем скупчення людей зі шкідливими звичками. Проект передбачає зменшення температурної вразливості території та перетворення її на естетичну зону відпочинку. Вартість: близько 187 тис. грн.

№204 Окультурення площі Коліївщини

коліївщини

Теодор Нещадим підкреслює, що зараз одна з найзатишніших площ Львова - площа Коліївщини втратила культурний потенціал та перебуває у плачевному стані. Автор проекту вирішив реорганізувати зону відпочинку та візуально оновити сам простір. У співпраці з владою та місцевим бізнесом пропонується встановити нове освітлення, антивандальні лавки й вуличні крісла, облаштувати велопарковки, озеленення, урни для сміття та арт-об’єкт у колодязі. Вартість: 538 тис. грн.

№203 Алхімічна лабораторія ім. Гаррі Поттера школи “Будокан”

лабораторія гаррі поттера

Директор львівської школи “Будокан” Олександр Козловський зареєстрував проект, який передбачає реставрацію та пристосування кабінетів хімії та фізики в школі до навчання, а також перетворення приміщення на алхімічну лабораторію з фентезійного Хогвардсу. У планах також придбання відповідного обладнання. Вартість проекту: 600 тис. грн.

№188 Пінг-понг над озером

озеро в Снопківському парку

озеро в Снопківському парку

Ірина Сандуляк-Білоус пропонує на занедбаній ділянці на вулиці Кримській у Львові, на території Снопківського парку створити рекреаційно-спортивну зону. Місцину хочуть поповнити декоративною водоймою на місці заболоченого природного джерела, встановити столи для малого тенісу й шахів, а також вуличні тренажери.  Вартість: близько 600 тис. грн.

№91 Ботанічний двір Йозефа Маєра

ботсад маєра

Олег Андріюк разом з іншими мешканцями будинку на Дорошенка, 12 працює над відновленням та збереженням “зеленого острівця” у центрі Львова, де жив і працював відомий ботанік Йозеф Маєр. Львів’яни власним коштом відновили “зелень” і просять облаштувати доріжку. Вартість: майже 590 тис. грн.

№15 Інклюзивний спортивний майданчик в Стрийському парку

інклюзія

Софія Ганяк підкреслює, що інклюзивний Ігровий майданчик у Стрийському парку (вул. Самчука, 22) дозволить дітям різних вікових категорій та можливостей гратися разом, взаємодіяти між собою, бути толерантними одне до одного. Вартість проекту: 580 тис. грн.

№153 Мистецький простір у Академічній гімназії

ЛАГ

ЛАГ

Михайлина Демчина зареєструвала дизайнерський проект переоблаштування одного з кабінетів Львівської академічної гімназії під комфортний, багатофункційний, універсальний простір для організації інтерактивних чи розважальних заходів, концертів та урочистостей, педагогічних форумів і воркшопів тощо. Вартість: близько 600 тис. грн.

Раніше кореспондент сайту 032.ua розповідав про проекти для Залізничного району міста , які подали львів’яни цього року на конкурс.

Проекти Громадського бюджету Львова 2020 шукайте на сайті за посиланням.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Громадський_бюджет #Галицький_район #центр #школа #простір #проект #голосування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...