• Головна
  • Кінотеатр на Білогорщі та лабораторія робототехніки: громадські проекти для Залізничного району
07:10, 5 листопада 2019 р.

Кінотеатр на Білогорщі та лабораторія робототехніки: громадські проекти для Залізничного району

З 1 по 15 листопада у Львові триває голосування серед мешканців міста за проекти, подані на Громадський бюджет. Кожен львів’янин може підтримати один великий та один малий проект, який варто реалізувати у Львові.

Кореспондент 032.ua підготував добірку цікавих проектів, які хочуть реалізувати самі мешканці у Залізничному районі міста та пропонує ознайомитися з ними читачам.

№75 Лабораторія робототехніки «МІФ» 

робототехніка

Віра Бенюк зауважує, що сучасна освіта вимагає новітніх методів. Тож ліцей №18 міста Львова орієнтується на програму STEM, яка передбачає впровадження інноваційних методів навчання, проведення проектної, дослідницької та експериментальної роботи з учнями на сучасному обладнанні. Але відсутність новітньої техніки та висока вартість навчання у спеціалізованих закладах обмежують доступ дітей до цікавої науки. Відтак, на базі ліцею планують створити безкоштовні гуртки та облаштувати лабораторію робототехніки. Вартість проекту: близько 600 тис. грн.

№53 Нові зупинки громадського транспорту для руднівчан

зупинки Рудно

Ігор Балич створив проект, який передбачає покращення комфорту громадян з Рудного, які користуються громадським транспортом Львова. Йдеться про приведення до відповідності нормам зупинок громадського транспорту, які зараз не відповідають ні вимогам безпеки, ні потребам пасажирів. Вартість проекту: близько 240 тис. грн.

№159 Центр активності "Золоті Роки" для людей поважного віку"

центр активності

Людмила Гришко просить створити умови для особистого розвитку, спілкування та обміну досвідом, навчання та культурного дозвілля людей поважного віку. Центр для літніх людей планують облаштувати на вулиці Городоцькій, 285 у Львові. За цією ж адресою розташована бібліотека та колишній кінотеатр “Арлекіно”. Вартість проекту: 600 тис. грн.

№118 Креативний простір для чотирилапих “Хвостаті друзі” у Скнилівському парку

простір для собак

Наталія Андрусевич зазначає, що потрібно створювати комфортні та безпечні умови для утримання і розвитку собак. Це досягається, зокрема, облаштуванням креативних просторів для чотирилапих, один із яких під назвою “Хвостаті друзі” мають намір зробити у Скнилівському парку. Вартість проекту: 374 тис. грн.

№212 Сучасний вуличний кінотеатр та мультипростір Білогорщі

кінотеатр Білогорща

Марина Временова пропонує облаштувати на вул. Білогорща, 23 вуличний кінотеатр та мультифункційний динамічний простір, який розташується біля Народного дому.  Цю територію активно використовують влітку для проведення культурних заходів, тож додаткове покращення благоустрою у вигляді озеленення, нового освітлення, доріжок, відпочинкової зони з кінотеатром їй не завадить. Вартість проекту: близько 499 тис. грн.

№3 Встановлення підземних смітників

підземні контейнери

Іван Савицький наголошує на потребі встановлення двох підземних контейнерів для сміття (по 5 куб. метрів) на місці існуючого майданчика, який перебуває у поганому технічному й екологічному стані. Підземними контейнерами зможуть користуватися понад 3000 мешканців прилеглих до вул. Повітряної, 92 будинків, покращиться санітарна ситуація у мікрорайоні, так само як і самопочуття мешканців. Вартість проекту: 600 тис. грн.

Раніше кореспондент сайту 032.ua розповідав про проекти для Личаківського району міста , які подали львів’яни цього року на конкурс.

Проекти Громадського бюджету Львова 2020 шукайте на сайті за посиланням.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Залізничний_район #проект #Громадський_бюджет #простір. транспорт #освіта
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...