• Головна
  • Озеро біля “Чортової Скелі”, кросфіт і “Покровська площа”: громадські проекти для Личаківського району
03:16, 1 листопада 2019 р.

Озеро біля “Чортової Скелі”, кросфіт і “Покровська площа”: громадські проекти для Личаківського району

З 1 по 15 листопада у Львові триває голосування серед мешканців міста за проекти, подані на Громадський бюджет. Кожен львів’янин може підтримати один великий та один малий проект, який варто реалізувати у Львові.

Кореспондент 032.ua підготував добірку цікавих проектів, які хочуть реалізувати самі мешканці у Личаківському районі міста та пропонує ознайомитися з ними читачам.

№166 Облаштування інклюзивного ігрового простору на подвір'ї СЗШ 82

інклюзія

Марія Тановицька наголошує на потребі облаштування інклюзивного дитячого простору на вулиці Шафарика. Школа №82 і садок “Барвінок” створюють умови для навчання та розвитку дітей з інвалідністю - загалом тут навчається 60 дітей з особливими потребами, для яких і планують зробити майданчик у подвір’ї школи. Вартість: майже 3 млн грн.

№14 Мережа вуличних тренажерних майданчиків у Винниках

тренажери

Остап Готь вважає, що слід спонукати дітей, молодь і старших людей до активних занять спортом та підтримки здорового способу життя. Найкраще цьому посприяє розвиток мережі доступних для всіх вуличних тренажерів. Усього планується встановити 9 комплексів у Винниках на таких вулицях: Кільцева, 2А; Кільцева, 1; Кільцева, 9; Винна гора, 14; Жуковського, 39; Івасюка, 21; Стрілецька, 1; Грушевського; Сагайдачного,35. Вартість проекту: майже 600 тис. грн.

№29 Обладнання для порятунку немовлят

обладнання для пологового

Оксана Карпова підкреслює, що за рік народжується 5000 немовлят, з яких 6% є недоношеними, а 12% потребують спеціалізованого лікування та моніторингу. Для якісної, швидкої та ефективної роботи працівників пологового на Мечникова, пропонується закупити відповідну техніку. Вартість проекту: близько 600 тис. грн.

№181 Спортзал для кросфіту

кросфіт

кросфіт

Анна Филистин просить зробити на базі ДЮСШ №7 по вул. Личаківській, 148 сучасний спортивний зал для кросфіту. Нове обладнання  дасть можливість залучити до спорту та здорового способу життя ще більше дітей та молоді, популяризувати спорт як альтернативу алкоголізму та тютюнопалінню. Вартість проекту: майже 600 тис. грн.

№213 Громадський простір та рекультивація озера на вулиці Лодія дорогою до заказника "Чортова Скелі"

озеро біля Чортової скелі

Олександр Муляк акцентує увагу на тому, що вулиця Лодія у Личаківському районі Львова з’єднує мікрорайон з Винниківським лісопарком, також там є озеро з джерельною водою. Для комфорту й відпочинку львів’ян, автор проекту пропонує рекультивувати місцеву водойму та облаштувати там громадський простір з дитячим майданчиком неподалік заказника “Чортова Скеля”. Вартість проекту: близько 600 тис. грн.

№154 Облаштування скверу на Майорівці

майорівка

Андрій Козицький висунув пропозиції, як можна оновити сквер на Майорівці (вул. Ярошинської, 9). Проект передбачає облаштування мотузкового парку, зеленого лабіринту, лавок, доріжок, нового освітлення, ігрових дитячих комплексів та велопарковок. Вартість проекту: 3 млн грн.

№158 «Покровська площа»

Покровська площа

Олег Котис вважає за потрібне створити громадський простір перед церквою Покрову пресвятої Богородиці на Личаківській, 175 для зустрічей та проведення дозвілля місцевих мешканців. Тут планують засіяти траву, облаштувати прогулянкову доріжку, встановити лавки, урни для сміття, а також місце для проведення різноманітних заходів, як-то: вуличний кінотеатр, концерти, театралізовані дійства тощо. Вартість проекту: близько 600 тис. грн.

Раніше кореспондент сайту 032.ua розповідав про проекти для Франківського району міста, які подали львів’яни цього року на конкурс.

Проекти Громадського бюджету Львова 2020 шукайте на сайті за посиланням.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Громадський_бюджет #Личаківський_район #простір #голосування #майданчик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...