• Головна
  • 10 ідей для романтичного побачення у Львові
14:14, 27 жовтня 2019 р.

10 ідей для романтичного побачення у Львові

Львів – одне з найромантичніших міст в Україні. Відтак, це надихає закоханих на створення цікавих та оригінальних побачень. 

Кореспондент 032.ua підготував добірку ідей, як організувати романтичний вечір для коханої людини у Львові. 

Велопрогулянка у тандемі 

Фото: bodo.ua

Фото: bodo.ua

Унікальна можливість для тих, хто полюбляє активний відпочинок. Велопрогулянка на унікальному транспорті-тандемі. Це двоколісний велосипед, на якому відразу можуть кататися двоє пасажирів, адже конструкція дозволяє кожному крутити педалі, приводячи велосипед у рух. Відтак, ви можете прогулятися в тандемі на велосипеді по романтичних парках і вулицях Львова.

Скільки коштує: вартість активного відпочинку за двох осіб - близько 450 гривень. 

Відвідати Дім єнотів у Львові 

Фото: Дім єнота Львів, фейсбук

Фото: Дім єнота Львів, фейсбук

Дім єнотів – єдине місце у Львові, де на цих дивовижних тварин можна не тільки подивитися, а й погодувати їх, погратися, а також зробити фото. Тут проживають відразу семеро єнотів, які щодня готові приймати гостей. Відвідувачі можуть також дізнатися, як їх тримати вдома, доглядати, чим годувати.

Скільки коштує: на вихідних вхід коштує 200 гривень, у будні дні – 150.

Гастровечір на двох

Фото: harchi.info

Фото: harchi.info

Гастровечір – це можливість залишитися вдвох вдома та приготувати улюблені або неординарні страви на вечерю. Адже рутину на кухні можна перетворити на приємний процес. Після приготування хорошою ідеєю буде влаштувати романтичний вечір за келихом вина, переглядом фільму або ж просто поспілкуватися. 

Скільки коштує: вартість вечері на ваш розсуд, залежить від ціни на продукти. 

Майстер-клас бального танцю для двох 

Фото: womens-club.com.ua

Фото: womens-club.com.ua

Майстер-клас бального танцю відбувається під керівництвом педагогів. Це хороша нагода стати ближчими та провести романтичний вечір. Ви можете обрати танець відповідно до ваших вподобань та настрою. А також це - можливість проявити свої почуття та показати свою прихильність. 

Скільки коштує: орієнтовна вартість майстер-класу на 45 хвилин - 650 гривень. 

Урок верхової їзди для двох 

Фото: bodo.ua

Фото: bodo.ua

Одна з найромантичніших ідей для побачення – урок верхова їзди для двох. Це чудовий спосіб активно провести час, відпочити на природі, відволіктися від буденних справ. Коні підкорюють своєю красою та щирістю, від спілкування з ними можна отримати позитивний емоційний заряд, що додасть ще більше приємних вражень від побачення. 

Скільки коштує: орієнтована вартість за годину верхової їзди на двох 700 гривень. 

Кіновечір в антикінотеатрі

Фото: antykinoteatr.com

Фото: antykinoteatr.com

Цікавою є ідея побачення в персональному кінозалі в камерній обстановці для пари закоханих. Фільм для перегляду можна обрати на власний розсуд, відповідно до смаків та побажань. Перевагою є те, що закохані можуть взяти з собою їжу та напої, щоб влаштувати романтичну атмосферу під час перегляду. 

Скільки коштує: орієнтована вартість за 2 години  –  300 гривень. 

Квест віртуальної реальності

Фото: royal-t.cpresenom.ua

Фото: royal-t.cpresenom.ua

Одне з оригінальних побачень – відвідати клуб віртуальної реальності. Це ідеальне побачення для тих, хто хоче отримати нові враження. Адже квест віртуальної реальності допоможе не просто побачити простори космічної станції, невідомих раніше істот, бої з роботами, телепортації, але й також відчути все на собі, коли ви будете проходити різноманітні квести та цікаві місії.

Скільки коштує: орієнтовна вартість – 800 гривень. 

Майстер-клас із приготування штруделя у Львові 

Фото: emozzi.ua

Фото: emozzi.ua

Штрудель вже давно став традиційним десертом у багатьох кав’ярнях, адже це універсальний смаколик, що може сподобатися всім. Хороша можливість - навчитися його готувати під керівництвом професіоналів у приємній атмосфері поруч з коханою людиною. Після приготування обов'язково слід скуштувати власний кондитерський виріб у романтичній атмосфері.

Скільки коштує: орієнтована вартість майстер-класу для пари з 1,5 години – 550 гривень. 

Влаштуйте вдруге «перше побачення»

Фото: vdomadobre.info

Фото: vdomadobre.info

Приємні спогади зігрівають та надихають на романтику. Вдруге "перше побачення"– це можливість згадати першу зустріч та поділитися найяскравішими враженнями, які виникли під час знайомства. Ідеальним буде максимально відтворити цей день та пережити ще раз найкращі емоції. 

Скільки коштує: вартість побачення на ваш розсуд. 

Майстер-клас із пінгпонгу для двох 

Фото: lvov.bodo.ua

Фото: lvov.bodo.ua

Настільний теніс – це один із варіантів для активного відпочинку пари. Закохані зможуть отримати яскраві емоції під час гри, а також обговорити та поділитися своїми враженнями. Майстер-клас із пінпонгу  – можливість відпочити від буденних справ та провести весело час. 

Скільки коштує: орієнтована вартість майстер-класу за годину для двох – 550 гривень. 

Додамо, Львів також можна вважати містом вуличної музики. На центральних вулицях десятки різноманітних музикантів щодня надихають місцевих і туристів своєю творчістю. Кореспондент 032.ua поспілкувався з Наталею Борзовою, тією, хто створює музику вулиць міста, і дізнався, як це - бути вуличним музикантом у Львові. 

Нагадаємо, раніше 032.ua розповідав про нові ресторани Львова та заклади, які розпочали працювати у нашому місті з вересня.

Підписуйтесь на наші новини в соцмережах: ФейсбукТвіттерТелеграм!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #куди_піти #032.ua #романтичні_місця #ідеї_для_побачень #закохані #розваги #відпочинок
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...