• Головна
  • Бабине літо у Львові: прогноз погоди на тиждень
09:03, 14 жовтня 2019 р.

Бабине літо у Львові: прогноз погоди на тиждень

Протягом 14-18 жовтня львів’янам та жителям міста обіцяють теплу погоду, максимальна температура повітря прогріється до +22°.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на Sinoptik.ua.

Так, сьогодні, 14-го жовтня, святковий день у Львові буде без опадів. Натомість, хмари, що з'являться на небі вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Максимальна температура повітря вдень до 21° тепла, вітері південно-західний. За народним прогнозом, якщо цього дня вітер зі сходу, півночі – зима буде холодною, з півдня – теплою, із заходу - до сніжної зими, а якщо вітер мінливий, то зима буде перепадистою.

У вівторок, 15-го жовтня, у Львові день буде ясним, опадів не передбачається. Вранці температура повітря прогріється до +10°, вдень очікують до + 22°, ввечері очікують до 14° тепла. Вітер вдень обіцяють південно-східний до  3,3 м/с.

За даними ресурсу Sinoptik.ua, у середу, 16-го жовтня, ранок у Львові буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Опадів у середу сипоптики не прогнозують. Максимальна температура повітря до 22° тепла.

У четвер, 17-го жовтня, у Львові день буде ясним, протягом дняне очікується жодної хмаринки. Температура повітря вдень до 21° тепла, вітер південний, вдень до 2,2 м/с, на вечір температура повітря знизиться до +14°.

У п'ятницю, 18-го жовтня, у Львові, як і протягом тижня, синоптики обіцяють ясну погода, яка протримається до вечора. Вдень температура повітря прогріється до  +19°, вітер південний до 1,8 м/с. Зазначимо, мінімальна температура за 130 років була у 2003 році - 3.5° морозу. 

Додамо, у понеділок, 14 жовтня, християни святкують Покрову Пресвятої Богородиці. У цей день престольний празник відзначають 9 львівських храмів.

Нагадаємо, кореспондент 032.ua дізнався в експертки зі здорового харчування, як перемогти стрес та як уникати неприємних ситуацій. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #погода #032.ua #бабине_літо #погода_на_тиждень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...