• Головна
  • Вісім годин люди не могли вилетіти зі Львова до Москви
10:40, 30 грудня 2012 р.

Вісім годин люди не могли вилетіти зі Львова до Москви

28 грудня,  близько 40 пасажирів понад вісім годин чекали в новому терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, оскільки українська авіакомпанія з невідомих причин затримала рейс на Москву.

Повідомляє телеканал ZIK.

Літак зі Львова до Внуково (аеропорт у Москві) згідно розкладу мав вилетіти о 13:40. Через дві години мав приземлитись у міжнародному аеропорті Москви. Утім, рейс відмінили, навіть після того, як усі пасажири пройшли реєстрацію, паспортний та  митний контроль. Точну інформацію про те, на який час затримується рейс, представники компанії «ЮТейр-Україна» пасажирам не надали. Люди не знали, чи можуть вони виїхати з аеропорту, оскільки рейс міг бути оголошений в будь-яку хвилину. Тож у залі очікування люди просиділи без води та їжі аж до вечора. Деякі пасажири були з дітьми.

Після кількох годин очікування у пасажирів почалася паніка.  Люди навіть звернулись у Генеральне консульство Російської федерації у Львові. О 19 годині до знервованих та голодних пасажирів таки приїхав аташе консульства.

Як вдалося з’ясувати: рейс Львів–Внуково відмінили через технічні неполадки літака. Тож чекають на інший літак із Києва. Аби таки відправити людей до Москви.

Опісля, а це близько 8-ої години вечора люди вийшли із залу очікування. Врешті-решт, українська авіакомпанія після кількагодинних мордувань таки нагодувала людей.

Деякі  пасажири від перельоту відмовилися. Мовляв, летіти так пізно уже було недоцільно. До прикладу, львівський ді-джей мав виступ о 10-тій вечора в одному із Московських нічних клубів. Та через затримку рейсу він його пропустив.

Інші пасажири того ж вечора о 21 годині повторно пройшли реєстрацію. До Москви вилетіти вже о 22 годині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...