• Головна
  • Як на Львівщині зустріли бійців 24-ї механізованої бригади, які повернулись зі зони ООС, - ФОТО
16:08, 1 жовтня 2019 р.

Як на Львівщині зустріли бійців 24-ї механізованої бригади, які повернулись зі зони ООС, - ФОТО

Сьогодні, 1 жовтня, у Яворові офіційно зустріли військовослужбовців 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, які повернулись із зони проведення бойових дій.

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

Військові пройшли урочистою ходою від місця постійної дислокації бригади до площі Ринок, що у місті Яворів. При цьому армійці несли портрети побратимів, які загинули на Сході внаслідок війни. Пам’ять полеглих героїв усі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Пізніше на центральній площі у Яворові пройшла урочиста частина, під час якої очільник Львівської ОДА Маркіян Мальський вручив військовослужбовцям грамоти та подяки.

Як на Львівщині зустріли бійців 24-ї механізованої бригади, які повернулись зі Сходу, дивіться на фото:

Джерело фото: ЛОДА

Зазначимо, бригада перебувала в районі виконання завдань із лютого по середину вересня. Протягом цього періоду військовослужбовці виконували бойові завдання у районі населених пунктів Мар'їнка, Новомихайлівка, Славне, Тарамчук та Красногорівка. Більше півтори тисячі бійців оберігали спокій українців понад сім місяців, зазнавши при цьому 10 бойових втрат.

Після ротації, бійці матимуть кілька тижнів відпустки та реабілітації, після чого повернуться до виконання службових обов'язків у місці постійної дислокації.

Нагадаємо, сьогодні, 1 жовтня, на Львівщині стартував осінній призов до війська. Раніше 032.ua розповідав, що потрібно знати призовнику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #24-а механізована бригада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...