• Головна
  • У "Львівенергозбуті" пояснили, чому власникам приватних СЕС затримали виплати
20:02, 29 вересня 2019 р.

У "Львівенергозбуті" пояснили, чому власникам приватних СЕС затримали виплати

Раніше кореспондент сайту 032.ua розповідав про те, як мешканці Львівської області встановлюють собі приватні сонячні електростанції та як це працює. Тоді ж власники СЕС поскаржились на суттєву затримку виплат ще за липень.

Як пояснили у відповідь на інформаційний запит від 032.ua у "Львівенергозбуті", ще від березня 2018 року, відповідно до постанови НКРЕКП, товариство купує електроенергію, вироблену з альтернативних джерел у приватних домогосподарствах за "зеленим тарифом".

За даними "Львівенергозбуту", з 1 липня 2019 року в Україні впровадили новий ринок електричної енергії, який передбачає, що їм компенсують витрати на придбання енергії з приватних СЕС за "зеленим тарифом" у ПрАТ "НЕК "Укренерго".

У компанії переконують, що скерували в "Укренерго" та НКРЕКП документи на оплату вартості вказаної послуги за липень цього року, але їм ще не заплатили.

Аби уникнути соціальної напруги в "Львівенергозбуті" залучили додаткові ресурси для виплат власникам приватних СЕС, але витрачені кошти товариству досі не компенсували.

Нагадаємо, дельфінарій у Трускавці оштрафували на 245 тисяч гривень за нелегальне використання музики.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #СЕС #альтернативна_енергетика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...