• Головна
  • Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО
13:01, 29 вересня 2019 р.

Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО

Четвертий тиждень осені потішив українську публіку виходом низки прем’єрних кліпів від популярних виконавців.

Кореспондентка сайту 032.ua пропонує своїм читачам ознайомитися з п'ятьма піснями, які щойно презентували музиканти різних жанрів.

Жадан і Собаки - Мальви


Харківський ска-панк гурт "Жадан і Собаки" випустив відео на пісню "Мальви" із п'ятого студійного альбому "Мадонна". 5 вересня альбом з'явився у мережі для вільного прослуховування. А 12 жовтня у рамках туру на підтримку нового альбому "Жадан і Собаки" завітають з концертом до Львова.

THE HARDKISS - Жива 

Гурт "The Hardkiss" представив перший сингл майбутнього альбому, який побачить світ у 2021 році. Нова пісня "Жива" – це історія про кохання, ненависть та жіноче перевтілення. Магнетичне відео з Юлею Саніною, у якому вона перетворилась на вампірку з чорними очима.

Jerry Heil - #ВIЛЬНА_КАСА 

"Jerry Heil", яка нещодавно увірвалася до вітчизняного шоу-бізнесу з хітом "Охрана, отмєна", представила нове відео на пісню "Вільна каса". Режисером відео став Діма Маніфест, а пісня є продовженням "супермаркетної саги", де людські стосунки метафорично розкриваються в побутових ситуаціях з їжею. 

Ольга Баландюх feat. Геннадій Пересвіт - Присвята

Молода співачка зі Львова Ольга Баландюх випустила дебютний сингл "Присвята". В основі композиції лежить емоційна та чуттєва мелодика soul, органічно поєднана з експресією metal ballad і ремінісценціями класичної музики. Пісня цікава і незвична тим, що складається з декількох музичних розділів, поєднаних однією спільною темою. 

OOZE - Pillars Of Creation 

Київський стоунер-рок гурт "OOZE" представив свій перший кліп на пісню "Pillars Of Creation". Пісня увійде до першого повноформатного альбому гурту, робота над яким ще триває. Трек був записаний на студії "LipkyZvukoZapys" Сергієм Заболотним, він же відповідав за зведення та мастеринг.

Фото на головній: Oksana Terlyuk

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про круті музичні новинки другого тижня осені від українських виконавців: "СТАСІК", "Rock-H", "Kurs Valüt", "Курган feat Agregat" та "Очеретяний кіт".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #події #афіша #вересень #музика #кліпи #новинки
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...