• Головна
  • Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО
15:01, 22 вересня 2019 р.

Дивись і слухай: 5 українських музичних прем'єр тижня, - ВІДЕО

Третій тиждень осені потішив українську публіку виходом низки прем’єрних кліпів від популярних виконавців.

Кореспондентка сайту 032.ua пропонує своїм читачам ознайомитися з п'ятьма піснями, які щойно презентували музиканти різних жанрів.

СТАСІК - Колискова для ворога

"СТАСІК" заспівала "колискову для ворога" у новому кліпі. Кліп Анастасії Шевченко, яка раніше грала в театрі "ДАХ", а згодом пішла на фронт, де була медиком-стрільцем, пробирає до самих кісток. Це дуже особиста робота на вкрай болючу тему і зовсім неочікуваний погляд. 

Rock-H - Не дивись 

14 вересня відомий закарпатський гурт "Rock-H" презентував новий кліп на пісню "Не дивись". Слова взяті у Василя Симоненко, а музику до них написав соліст групи Віктор Янцо. Аранжування, запис зведення, мастеринг робив Володимир Ульянов, а кліп допомагала знімати Ірина Янцо. 

Kurs Valüt - Paket Reform

Дніпровський електронний гурт "Kurs Valüt", який заснував фронтмен, основний автор текстів та музики Євгеній Гордєєв, представив новий трек "Paket Reform" та кліп на нього. Пісня "Paket Reform" – своєрідний тізер до майбутнього альбому, який перебуває в активній фазі розробки.

Курган feat Agregat & Даша Астафьева & Сир - Gabeli

Харківський гурт "Курган & Агрегат", пісні якого стають мемами, випустив черговий хіт "Gabeli". У кліпі, який є іронією та стилізацією під ретро-естраду, знялася українська зірка Даша Астаф'єва. Музику для новинки написав "СЫР" – відомий український саундпродюсер і бітмейкер із гурту "Сальто Назад".

Очеретяний кіт - Широкоє болотище

Український фольк-рок-гурт із Вінниці "Очеретяний кіт" випустили кліп на народну пісню "Широкоє болотище" зі своїм аранжуванням. Кліп знято в селі Нові Драчинці, що в Чернівецькій області. "Тож взяли гітари, знайшли ослончик біля каплички, Серьога Костромін сказав "мотор" і почали..!", – йдеться в описі.

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про круті музичні новинки другого тижня осені від українських виконавців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #кліпи #музика #новинки музики
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...