• Головна
  • Надія Савченко - новий коментатор на телеканалі ZIK
20:21, 20 вересня 2019 р.

Надія Савченко - новий коментатор на телеканалі ZIK

Ексдепутка Верховної Ради Надія Савченко буде вести передачу на телеканалі ZIK,  який пов'язують із депутатом Віктором Медведчуком.

Про це повідомив Zaxid.net.

Анонс програми "Коментатор. Верховна Рада з інсайтом" із Савченко з'явився на каналі ZIK. Колишня народна депутатка обіцяє розказати секрети Верховної Ради. 

Як зазначає Надія Савченко, у програмі вона розповість, що відбувається у позакулуарних розмовах, як крадуться ваші гроші, як приймаються злочинні для українців закони. Вона також наголосила, що хоче, щоб українці знали свої права. 

Натомість, у коментарі виданню "Гордон" Савченко заявила, що все ще шукає роботу та не є ведучною на телеканалі ZIK.

Надія Савченко розповідає, що вона не ведуча, а її запросили, як коментатора, вдруге. Зазначає, що коментування - це важко, тому що триває цілий день, але поки в неї немає роботи, то ходить на програму. 

"Просто ZIK запрошує, і я приходжу коментувати. Мені ніхто за це грошей не платить. Якщо людям цікаво, що відбувається у Верховній Раді, то чому ні. До мене підходили і запитували, як я можу ходити на телеканал Медведчука? Я пояснила, що в нас усі телеканали належать олігархам. Якщо я хочу донести свою думку людям, я йду на будь-який телеканал, куди мене запрошують. Головне – я кажу там правду", – прокоментувала політикиня.

Нагадаємо, львівські патрульні притягнули до відповідальності неповнолітнього друга військового, який хизувався в соцмережі “Instagram” втечею від поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #Савченко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...