• Головна
  • Новий КПК увів правоохоронні органи в хаос і колапс – прокурор
18:01, 25 грудня 2012 р.

Новий КПК увів правоохоронні органи в хаос і колапс – прокурор

У перші дні після впровадження нового Кримінально-процесуального кодексу у правоохоронних структурах панував хаос і колапс, однак ця ситуація за три місяці зміниться на краще. У цьому переконаний прокурор Львівської області Олег Василенко. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

Хаос, який виник у правоохоронних органах О.Василенко пояснив тим, що частина працівників міліції виявилася неготовою до провадження нового КПК. Оскільки сподівались, що його введення в дію відтермінують.

«Деякі працівники міліції були неготові – сподівалися, що введення в дію КПК відтермінують, перенесуть. Тільки за наполегливого втручання прокуратури, вони почали його вивчати. Незнання в повній мірі нового кримінального процесу дещо їх страшить. Але введення будь-чого нового потребує певного перехідного періоду. Порівняно з першим тижнем, коли був ступор і колапс, – зараз ситуація вирівнялася. Думаю, за квартал роботи нового КПК все буде сприйматися добре, невимушено і  функціонуватиме належним чином», – зазначив О.Василенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,80
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...