• Головна
  • Водій шкільного автобуса грубо порушив ПДР на залізничному переїзді біля Львова, - ВІДЕО
16:00, 10 вересня 2019 р.

Водій шкільного автобуса грубо порушив ПДР на залізничному переїзді біля Львова, - ВІДЕО

У Брюховичах біля Львова водій шкільного автобуса, переїжджаючи залізничний переїзд, грубо порушив правила дорожнього руху. 

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на патрульну поліцію Львівщини. 

"На відео, яке оприлюднили очевидці, видно, як водій шкільного автобуса на залізничному переїзді вирішив не чекати, допоки проїде потяг, виїхав на смугу зустрічного руху та почав переїжджати переїзд. Він вже перетнув стоп-лінію. Це побачили інші водії, які почали подавати звукові сигнали, щоб автобус зупинився, адже потяг вже майже був на переїзді. Водій автобуса в останній момент все ж зупинився та дочекався, допоки потяг проїде", - йдеться у повідомленні патрульних. 

За даними патрульних, інспектори, отримавши усі докази порушення правил дорожнього руху на залізничному переїзді водієм шкільного автобуса, приїхали до нього на роботу.

Офіцери поспілкувалися з водієм та супроводжуючими особами. На 63-річного чоловіка склали протокол за ч.3 ст. 123 КУпАП (порушення правил руху через залізничні переїзди вчинене під час надання послуг з перевезення пасажирів) та скерували матеріали до суду.

За таке правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 1 до 3 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Чоловікові видали тимчасовий дозвіл на керування транспортними засобами.

У коментарях під відео депутат Львівської обласної ради Іван Собко написав, що цей автобус - спецшколярик, який довозить дітей з інвалідністю зі Львова та приміських територій на навчання в НРЦ Святого Миколая, що в Брюховичах. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Брюховичі #автобус #водій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...