• Головна
  • Львів’яни просять очистити Піскові озера
21:06, 16 серпня 2019 р.

Львів’яни просять очистити Піскові озера

У Львові просять очисти Піскові (Алтайські) озера, що розташовані в парку по вулиці Гординського.

Відповідну петицію зареєстрував Олексій Столяров 15 серпня, повідомляє кореспондент 032.ua.

За словами автора, стан Піскових озер є загрозливим. Хоча раніше й були спроби очистки озер та облаштування берегу, проте це не дало бажаного результату.

«На сьогодні, судячи по запаху та помутнінню води, відбувається скидання відходів в одне з озер», - скаржиться Олексій Столяров.

Тож автор петиції пропонує ліквідувати скидання відходів, провести очищення та поглиблення озер, модернізувати існуючу дамбу для налагодження протоку води та облаштувати берегову лінію.

Станом на 16 серпня петиція набрала 8 голосів. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян. До кінця збору підписів залишилось 59 днів.

Нагадаємо, у Львові озеро «Качки» на вулиці Панча очистили та наповнили водою. А на території довкола озера планують облаштувати громадський простір. У перспективі, тут мають облаштувати пішохідні доріжки, зони відпочинку, дитячий та спортивний майданчик, влаштувати альтернативне наповнення озера.

Читайте також: 10 фактів про парк “Піскові озера” у Львові, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...