• Головна
  • На яких котиків схожий Андрій Садовий та інші львівські чиновники й політики, - ФОТО
20:31, 8 серпня 2019 р.

На яких котиків схожий Андрій Садовий та інші львівські чиновники й політики, - ФОТО

З нагоди Міжнародного дня кота ми вирішили зробити невеликий експеримент і пофантазувати, на які породи цих чотирилапих схожі чиновники та депутати зі Львова.

Кореспондент сайту 032.ua підготував добірку з десяти популярних львівських політиків і проілюстрував їх схожість з пухнастими друзями.

Зазначимо, що цей проект не має на меті когось образити та має суто жартівливий характер, адже котики - дуже милі створіння.

1. Мер Львова Андрій Садовий і сибірський рудий кіт

Сибірські руді коти - великі та пухнасті красені, з дуже "бойовим" характером. Їм якраз місце на якійсь високі посаді, а що може бути вище у Львові, ніж крісло міського голови?

2. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк і британська короткошерста кішка

Британська короткошерста - одна з найдавніших порід кішок, які характеризуються врівноваженим та спокійним характером. Оскільки ці кицьки дуже вольові, це проявляється й у їхньому погляді. Саме виразом очей вони й нагадали нам Ірину Маруняк.

3. Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський і російський блакитний кіт

Російські блакитні кішки були виведені на початку ХХ століття в Росії, звідки й бере назву порода. Це дуже енергійні та граційні тварини, що добре ладнають з людьми. Своїм діловим виглядом котик нагадує Маркіяна Мальського.

На яких котиків схожий Андрій Садовий та інші львівські чиновники й політики, - ФОТО, фото-1

Читайте також: 5 місць, де можна погуляти з котом на Сихові

4. Народна депутатка 8-го скликання Оксана Юринець і перська кішка

Перські кішки відомі своєю довгою і гарною шерстю, яка потребує неабиякого догляду. Саме своїм окрасом і шерстю вона нам нагадала Оксану Юринець.

5. Заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак і неймовірно харизматичний сфінкс

Менше шерсті - більше справ, таким могло би бути головне гасло усіх котів породи сфінкс. Ці коти дуже миролюбні та добре виконують поставлені перед ними завдання. Сподіваємось, що у цьому вони схожі із Сергієм Бабаком.

6. Народна депутатка 8-го скликання Ірина Подоляк і гавана браун

Гавана браун - це "кішки зі Швейцарських гір", виведені у 1959 році та названі на честь кубинських сигар. За характером вони грайливі та віддані тварини, які поводяться дружно зі всіма. За зовнішніми ознаками мають певну схожість з Іриною Подоляк.

Читайте також: 12 надзвичайних песиків чекають на нові сім’ї у ЛКП “Лев”, - ФОТО

7. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин і домашній короткошерстий кіт

Усміхнений Олександр Ганущин нам дуже нагадує популярного в інтернеті домашнього котика, який уже давно став мемом. Лише один погляд на цього пухнастика викликає усмішку.

8. Народна депутатка 7-го скликання, мовознавиця Ірина Фаріон і раґамаффін

Одна з найпопулярніших фотосесій Ірини Фаріон за наявними позами збіглася із фотосесією закордонного красеня породи раґамаффін. Це коти, виведені методом схрещення регдолів з різними котами, в тому числі дворовими, які характеризуються гарною шерстю та відмінним здоров'ям.

9. Заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань; в. о. заступника міського голови з містобудування Геннадій Васьків і сірий кіт у смужечку

Давнім родичем сучасного свійського кота в смужечку був дикий лісовий кіт. Пройшло багато років, але більшість нащадків не втратили войовничої нотки в характері та досі по-діловому вирішують усі проблеми. Саме цим вони нагадали нам Геннадія Васьківа.

10. Позаштатний радник міського голови Львова, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий і екзотичний короткошерстий

Екзотична короткошерста кішка - це американська порода, виведена від перського та американського короткошерстого котів. Їхні великі очі та пухкенькі щічки, а також жвавий і дружній характер - просто копія Андрія Білого. Зазвичай ці коти дуже тямущі та доброзичливі.

Читайте також: Пухнастий і муркотливий: дізнайтесь, який ви котик, - ТЕСТ

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється та вважається порушенням авторських прав

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #коти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...