• Головна
  • Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно
21:02, 10 липня 2019 р.

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно

Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 8 липня, до п’ятниці, 12 липня.

Концерт етногурту "ЯгОди"

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-1

У Домі Франка – концерт відомого львівського етногурту ЯгОди. Кожен його виступ – це неймовірне театральне дійство, де майстерно співіснують чудовий спів та акторські імпровізації. Лідерка гурту – Зоряна Дибовська, актриса Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки. Інші учасники: Софiя Лешишак, Валерiя Мочарська, Вероніка Позняк та Олекса Кравчик. 

Де? Дім Франка (вул. Івана Франка, 150-152);

Коли? 12 липня, о 21:00;

Скільки? Безкоштовно.

Місяць авторських читань 

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-2

Липень у Львові  це місяць літератури, адже саме у другий місяць літа в рамках найбільшого транскордонного фестивалю Центрально-Східної Європи до міста завітають літератори з Чехії, Словаччини, Польщі, України та Румунії. Тож літературні твори можна буде слухати протягом місяця з уст авторів! Не обійдеться така подія і без Оксани Забужко, Юрія Іздрика та Юрія Андруховича. Детальна програма ТУТ.

Де?Театру Лесі Українки (вул. Городоцькій, 36);

Коли?  12 липня, о 18:30 та 20:00;

Скільки?Безкоштовно.

Майстер-клас із середньовічної гравюри

Львівʼян запрошують на майстер-клас із середньовічної гравюри від відомого по всій Україні майстра Валентина Колонтая. На майстер-класі кожен охочий зможе спробувати себе в ролі друкаря й створити дереворит – гравюрне зображення русалки з французької середньовічного бестіарію. Форма вирізана на липовій дошці в традиціях обрізної гравюри. Друкуватимуть на ручному пресі, принцип дії якого лишився незмінним з часів похмурого Середньовіччя.

Де? П'яте Підземелля (пл. Ринок, 5);

Коли?  10 липня, о 13:00;

Скільки? Безкоштовно.

Вчитися бути собою/успішним

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-3

Коли ми думаємо, що ми невдахи – як змінюється наша поведінка і чому? Коли ми хочемо заслужити схвалення – це нормально чи ні? Часто ми намагаємось бути досконалими, а натомість все летить шкереберть. Ми граємо ролі та навколо нас збираються люди, що також грають ролі. Тож як жити в суспільстві, де ніхто не є собою? Відповіді на ці запитання можна отримати в понеділок на лекції психолога, психотерапевта Володимира Станчишина.

Де? Книгарня "Є" (пр. Свободи, 7);

Коли?  8 липня, о 18:30;

Скільки? Безкоштовно.

Модернізм. Автор ховається у деталях 

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-4

Львівʼян запрошують до першої спільної розмови на виставці "Фототектура модернізму" на тему "Модернізм. Автор ховається у деталях". До розмови про постать архітектора/ки, що ховається в деталях своїх творінь-об’єктів долучаться авторки робіт, що стали частиною експозиційного рішення виставки – Ekaterina Konsulova, Анастасія Дем’яник (Nastya Strikozulka), а також дослідниця архітектури Ольга Заречнюк.

Де? Центр міської історії Центрально-Східної Європи (вул. Богомольця, 6);

Коли?  10 липня, о 18:30;

Скільки? Безкоштовно.

Відкриття виставки "Нові"

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-5

Проект "Но́ві" представляє молодих художників, які працюють в найбільш складних та актуальних напрямів мистецтва, таких як інсталяція, відео-арт, перформанс та живопис. Мистецтво яке представлено не буквально, що змушує спостерігача думати та уявляти, провокувати до інтелектуальної активності. Художник як творець нового світу, який він створює, виходячи зі своїх емоційних та ментальних відчуттів в житті. Момент створення образу, є завжди чітким та раптовим. Образу, який переноситься в матеріал і стає об'єктом дослідження – про це проект "Но́ві".

Де? Lviv Dovzhenko Centre (пр. Червоної Калини, 81);

Коли?  11 липня, о 19:00;

Скільки? Безкоштовно.

Безкоштовні Курси Медитації

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-6

Медитація може дати багато корисного: розуміння себе та своїх справжніх бажань, краще розуміння інших, простіше відношення до складних життєвих ситуацій, вміння легко впоратися зі стресом, кращу концентрацію та працездатність, розвиток креативності та творчих здібностей, зміцнення імунітету, пом'якшення перебігу хронічних хвороб, звільнення від шкідливих звичок, розширення кола спілкування, духовний розвиток. Навчитись основам медитації можна за 1 заняття, досягнути відчутних результатів у власному житті – шляхом бодай 15-хвилинних щоденних практик. Рівень попередньої підготовки значення не має, із собою нічого специфічного брати не потрібно, можна приходити навіть з цікавості.

Де? Mantra House (вул. Джохара Дудаєва, 14);

Коли?11 липня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно.

Виставка "Нетлінні мощі ботанічних сьятих"

Куди піти у Львові цього тижня безкоштовно, фото-7

Львівʼян запрошують на відкриття другої частини документального проекту-кодексу Мар'яна Пирога "Сакральний гербарій". Виставка являє собою дослідження духовного виміру ботанічного світу, сторінки з енциклопедії священних таїнств рослин, вікно в архаїчну космогонію, в якій немає залежності святого від людини. Виставку можна буде відвідати з 2 липня по 11 серпня з 11:00 до 19:00 щоденно, крім понеділка (у неділю галерея працює з 12).

Де? Iconart Галерея сучасного сакрального мистецтва (вул. Вірменська 26);

Коли? 8-11 липня;

Скільки? Безкоштовно.

Читайте також: Ніч у Львові 2019, - ПОВНА ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ

Фото з відкритих джерел.

Більше подій, які триватимуть у Львові, шукайте у розділі "Афіша".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...