• Головна
  • Активістам, що штурмували міськраду Львова, загрожує до 4 років в’язниці
12:17, 30 травня 2019 р.

Активістам, що штурмували міськраду Львова, загрожує до 4 років в’язниці

Вчора, 29 травня, представники організацій «Розвиток громади», «Українська спілка учасників АТО», «Національний корпус» та інші виламали двері у Львівську міську раду та увірвалися всередину.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, за цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України - хуліганство.

Відтак, активістам, які вибили двері міськради Львова, загрожує до 4 років позбавлення волі або до 5 років обмеження волі.

Джерело фото: ЛМР

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під час штурму міськради Львова активісти травмували керівника «Адміністрації міського голови» Євгена Бойка, якого згодом лікарі госпіталізували.Іншій працівниці мерії, яка вагітна, стало погано через події у Ратуші, також побили працівника «Муніципальної варти».

Додамо, раніше, 24 травня ці ж активісти зірвали засідання виконкому та облили фарбою чиновників - заступника міського голови Львова з фінансово-економічних питань, головуючого на засіданні виконавчого комітету Геннадія Васьківа, а також в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...