• Головна
  • В Україні збирають підписи "за" відставку Зеленського
12:42, 23 травня 2019 р.

В Україні збирають підписи "за" відставку Зеленського

22 травня на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася електронна петиція від Максима Безрука щодо відставки новообраного Глави держави Володимира Зеленського.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Автор петиції звернувся безпосередньо до Володимира Олександровича із заувагою, що насправді він не має підтримки 73% виборців.

"Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію", - наголосив Максим Безрук.

Громадянин України вважає, що через відсутність змістовних обіцянок, Володимир Зеленський приписує народній волі власні забаганки.

Читайте також: Що потрібно знати про новообраного Президента ЗЕленського: біографія, статки, критика

"Складається неприпустима ситуація, коли "слуга народу" не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!", - резюмував автор петиції.

Зазначимо, що станом на нині петиція набрала близько 10 тисяч підписів українців. Аби її розглянули у Верховній Раді України, потрібно назбирати 25 тисяч голосів за найближчі 92 дні.

Нагадаємо, нещодавно відбулась інавгурація новообраного Президента Володимира Зеленського. Найперше, на цій посаді очільник країни вирішив розпустити парламент, влаштувати дострокові вибори та поліпшити Виборчий кодекс, але зустрів категоричний спротив чинних народних депутатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...