• Головна
  • ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань
09:24, 13 травня 2019 р.

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань

З 6 травня у Львові стартували гідравлічні випробування, які позбавили частину львів’ян можливості помитись у гарячій воді.

Кореспондент 032.ua підготував розважальну добірку для львів’ян з восьми альтернативних способів миття за відсутності гарячої води.

Нагрівання води у баняках

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-1

Цей метод навіть можна назвати місцевим “ритуалом”, який львів’яни традиційно і масово виконують щороку у якийсь певний місяць. Між іншим, воду можна нагрівати не лише у баняках! Все у ваших руках: чайники, великі чи маленькі баняки, кипятильники і навіть маленькі металеві горнята. Фантазуйте і ні в чому собі не відмовляйте, але при цьому не забувайте про кінцеву мету — помитися у теплій воді!

Настав час піти в зал

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-2

Якщо Ви не надто любите спорт, то під час гідравлічних випробувань можете зробити вигляд, що щиро хочете привести себе в форму до літа. Купуйте місячний абонемент в зал і насолоджуйтесь гарячою водою в душі після тренувань. Або ж можете навіть не займатися, для чого цей зайвий клопіт? Відразу йдіть митися. А для справжніх хитрунів корисний лайф-хак: знайдіть декілька спортивних залів, де перше тренування безкоштовне — це дозволить Вам протягом місяця приймати душ “на халяву”.

Прекрасна львівська погода

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-3

Набридли постійні львівські дощі, які ще з 1256 року не припиняються? Даремно наговорюєте на місцеву погоду, яка цього місяця зі всіх сил намагається Вам допомогти! Для чого шукати душ, якщо можна помитися під дощем? Ну або як варіант, можете винести на двір велику миску, туди нападає дощова вода і відразу нагріється. І корисно, і екологічно.

Полюбіть свою роботу

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-4

Важко прокидаєтеся зранку і неохоче піднімаєтеся з ліжка? Набридло щодня працювати? А знайдіть у цьому позитив: в більшості офісів ж є душ чи ванна, і гаряча вода теж є. Мабуть, ніхто й не здивується, якщо Ви вирішите скористатися розкішними послугами наявності гарячої води. А якщо у вашому офісі немає душової кабіни чи ванни — пора задуматися над зміною роботи.

Дослідіть львівські ставки

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-5

А ви знали, скільки природних водойм є у Львові та за його межами? Чого тільки у ці нелегкі дні для львів’ян вартують озера у Стрийському парку та Левандівці? А нещодавно ще й прибрали озера на Сихові, мешканців наче 6-те чуття попередило. Тож не соромтесь, беріть з собою шампунь та гель для душу - і гайда хлюпатись у водоймах. Не переймайтесь про думку оточуючих, можливо у вас вийде запустити “банний” флешмоб і увійти в історію Львова як “Вічний борець проти гідравлічних випробувань”.

Людина, яка має бойлер/газову колонку — ваш найкращий друг

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-6

Як то кажуть, справжні друзі пізнаються в біді. А відсутність гарячої води — це чим не біда? А якщо ще й на цілий місяць, то це вже катастрофа!Тому у скрутні часи гідравлічних випробувань під №1 у вашому списку друзів має бути людина, вдома в якої є бойлер/газова колонка. І взагалі, думайте про майбутнє, якщо знайомитесь з представником іншої статі, то відразу запитуйте про наявність бойлера чи газової колонки.

Красиві львівські фонтани

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-7

От на професійне свято у десантників була традиція купатися у фонтані біля Оперного театру, а Ви чим гірші? Влаштуйте собі тематичне купання в історичній частині міста, можливо саме ваш перфоменс пришвидшить завершення гідравлічних випробувань. І не забудьте взяти з собою резинових качечок.

Та скільки там того місяця

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-8

У всьому треба шукати позитив. Якщо не митися протягом усього періоду гідрівлічних випробувань, тобто місяць часу, то це може спровокувати приємні зміни у житті. До прикладу, маршрутки чи трамваї будуть пустіші, ніж зазвичай. А ще до вас перестануть підходити люди із буклетиками на вулицях. Крім того, ваш керівник по роботі чи викладач з навчального закладу перестане вас запрошувати у свій кабінет на неприємні розмови. Та і у вас буде більше вільного часу для сну. Тай скільки там того місяця, його можна з вологими серветками пережити.

Читайте також: 10 характерних ознак справжнього львів’янина. 

P.S. Деякі речі ми починаємо цінувати лише тоді, коли втрачаємо. А на що заради гарячої води готові Ви?

ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-9
ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань, фото-10

Джерело фото: google.com.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється і важатиметься порушенням авторських прав. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...