• Головна
  • Віднині мешканці чотирьох районів Львова - без води: стартували гідравлічні випробування
10:44, 6 травня 2019 р.

Віднині мешканці чотирьох районів Львова - без води: стартували гідравлічні випробування

6 травня у Львові працівники "Львівтеплоенерго" і "Залізничнетеплоенерго" розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, такі дії потрібні для перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури, виявлення дефектів та пошкоджень на трубопроводах, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду.

Якісно проведені гідравлічні випробування і ліквідація всіх виявлених пошкоджень на трубопроводах — це запорука стабільного і безаварійного проходження опалювального сезону.

На час "гідравліки" у місті призупинять подачу гарячої води до низки будинків, оскільки провести гідравлічні випробування без відключення гарячого водопостачання технологічно неможливо.

Щороку, за результатами проведених гідравлічних випробувань, розпочинаються роботи з ліквідації виявлених пошкоджень та заміна трубопроводів. Упродовж останніх 2 років у Львові замінили в середньому 15 км трубопроводів, які відслужили термін експлуатації.

Після "гідравліки" у місті розпочнеться масштабна ремонтна кампанія по заміні трубопроводів теплових мереж на попередньо ізольовані труби.

Відтак, із 6 травня 2019 року відбуватиметься гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1, ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна».

Читайте також: Хто керував Львовом упродовж останніх 28 років: ретроспектива

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...