• Головна
  • Львівським медикам докупили ще 10 «швидких» за 22 млн грн
13:04, 6 травня 2019 р.

Львівським медикам докупили ще 10 «швидких» за 22 млн грн

26 квітня Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підписав контракт з ТОВ «Віді Юнікомерс» на закупівлю автомобілів швидкої допомоги.

Як повідомив ресурс "Наші гроші. Львів", вартість договору становить 21,95 млн грн.

Усього придбали 10 автомобілів швидкої медичної допомоги типу «B». У комплектацію входить набір реанімаційного обладнання: дефібрилятор, обладнання для штучної вентиляції легень, екстрених пологів, діагностичні прилади і т. д. Вартість однієї «швидкої» становить майже 2,2 млн грн.

Варто зазначити, що обласний центр екстреної медицини не вперше купує автомобілі у цієї компанії. Наприклад, у серпні 2018 року, центр підписав аналогічну угоду, однак вартість машин минулого року була на 100 тис. грн  вищою і дорівнювала 2,3 млн грн.

Єдиним конкурентом на тендері виступило ТОВ «Автоспецпром» із пропозицією на 50 тис. грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувались і не знижували вартості своїх пропозицій.

Читайте також: Віднині мешканці чотирьох районів Львова - без води: стартували гідравлічні випробування

ТОВ «Віді Юнікомерс» зареєстроване у Києві, а його засновниками є ТОВ «Віді груп» (95% статутного капіталу) і ТОВ «Віді алея» (5%). Кінцевим бенефіціарним власником є Віталій Джуринський.

З початку 2018 року ТОВ «Віді Юнікомерс» отримало 18 держзамовлень на спецавтомобілі загальною вартістю 130 млн грн, серед них два контракти у Львівській області на 38 млн грн.

Нагадаємо, у лютому 2019 року працівники Львівської станції ШМД влаштували низку пікетів та протестів, погрожували влаштувати "італійський страйк", і вимагали підвищити їм зарплатню та надати належні умови праці. Спершу йшла мова про додаткові 80 млн грн з обласного бюджету на оплату праці медиків "швидкої", але врешті Львівська облрада виділила 30 млн грн, щоби покрити витрати на перше півріччя, до червня 2019 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...