• Головна
  • 5 кафе Львова з особливою атмосферою
20:27, 27 березня 2019 р.

5 кафе Львова з особливою атмосферою

Неординарна кухня, атракційний персонал та асортимент найсмачнішої кави. Журналіст 032.ua підготував добірку кафе Львова з особливою атмосферою.

Мазох-cafe

Цей заклад розташований в центрі Львова, навпроти будинку, де колись жив відомий письменник Леопольд фон Захер-Мазох. Концептуальне кафе назвали в його честь, а нетипова атмосфера закладу створена у стилі творів Леопольда фон Захер-Мазоха. Сюди просто на філіжанку кави не зайдеш, адже тут ще своєрідна кухня: їжа з афродизіаками, індивідуальні коктейлі, та навіть атракційне обслуговування.

Де? На вулиці Сербській, 7.

Арт-центр "Дзиґа"

У приміщенні львівської галереї " Дзиґа" облаштували однойменне кафе, яке особливо популярне серед різноманітних митців. Подейкують, що за горняятком смачної кави тут зародилася не одна ідея, яка згодом стала цілою історією. Щодо дизайну закладу, то тут панує атмосфера старовинного Львова початку двадцятого століття, а у меню представлена традиційна галицька кухня. Крім того, у кафе часто проводять хужожні експозиції та музичні виступи.

Де? На вулиці Вірменській, 35.

Шведське кафе "Fika"

"Fika" - це мережа кафетеріїв, у Львові їх вже є декілька. Особливістю цього закладу є його нетипова кухня - в меню представлені національні десерти країн Скандинавії, кожен з яких позначений прапором своєї країни на вітрині. Якщо ви хочете спробувати фірмової шведської кави "Löfbergs", то вам сюди.

Де? На вулиці Степана Бандери, 21.

Кав`ярня "Меделін"

Візиткою львівської кав`ярні "Меделін" є розмальований хіпі-автобус, який вже багато років припаркований неподалік входу закладу. Кухня "Меделіну" славиться смачною піцою та канапками. Також тут можна випити як бокал пива з сиропом, так і філіжанку запашної кави. Щодо атракцій, то в "Меделіні" можна пограти в настільні ігри, а іноді навіть подивитись атмосферний кінопоказ чи концерт.

Де? На площі Коліївщини, 1.

Кав`ярня-галерея "Штука"

І ще один львівський заклад, де вирує неповторна атмосфера. Тут відвідувачі можуть поринути в австро-угорські часи, випити смачної кави та подивитися на виставку живописних картин та фоторобіт сучасних художників. А щодо меню, то кухня тут налічує великий асортимент кондитерських виробів.

Де? На вулиці Котлярській, 8.

Читайте також: ТОП-5 фактів про В`ячеслава Чорновола.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...