• Головна
  • У Львові планують запустити Першу Львівську Сортувальню
20:27, 11 березня 2019 р.

У Львові планують запустити Першу Львівську Сортувальню

Незабаром у Львові, на складі організації “Зелена Коробка”, що на вул. Заводській, 31; планують запустити ініціативу для тих, кому небайдуже довкілля.

Як пояснили у коментарі для 032.ua представники “Зеленої Коробки”, йдеться про Першу Львівську Сортувальню, де розповідатимуть і показуватимуть на прикладі, як правильно розділяти відходи.

“Сортувальня буде простором для глибинного сортування відходів, які потім поїдуть на переробку. Це буде майданчик для однодумців, місце навчання - адже розсортувати свої домашні відходи людям допомагатиме консультант від нашої організації; а також - нашим "офлайн"-магазином, місцем для еко-лекцій тощо”, - зазначили еко-активісти.

Читайте також: Львів’ян запрошують до прибирання на Погулянці

"Зелена Коробка” уже два роки поспіль надає послуги з роздільного збору та вивезення ТПВ у Львові, а зібрану сировину переробляють на заводах та майстернях у нашому місті та інших українських містах.

Станом на нині, триває ремонт у приміщенні Сортувальні, закупівля обладнання та матеріалів, тож засновники ініціативи приймають добровільну фінансову підтримку.

Згодом також планують купити власний транспорт, щоби відновити адресний вивіз вторсировини від шкіл, офісів, бібліотек та інших закладів, які долучились до проекту. А в подальшому - запустити власне невелике виробництво, що відкриє нові можливості для переробки.

Читайте також: Як працює оплата проїзду по “Bluetooth” у електротранспорті Львова, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...