• Головна
  • Затриманого за підозрою в хабарництві фінансиста мерії відсторонили від роботи
11:01, 6 березня 2019 р.

Затриманого за підозрою в хабарництві фінансиста мерії відсторонили від роботи

Затриманого “на гарячому” начальника управління фінансового контролю ЛМР Олега Дроздова відсторонили від роботи.

Як повідомила прес-служба ЛМР, у зв’язку з проведенням слідчих дій за підозрою в отриманні неправомірної вигоди, посадовця тимчасово відсторонили від роботи.

«Нечесні люди не мають права працювати в органах місцевого самоврядування чи будь-яких інших структурах. Мерія зі свого боку сприятиме діям правоохоронних органів», — прокоментував в.о. міського голови Львова Геннадій Васьків.

За словами заступника міського голови, у випадку підтвердження незаконних дій посадовця, Львівська міськрада вимагатиме від правоохоронних органів розслідування в цій справі та об’єктивного покарання для правопорушника.

Нагадаємо, 5 березня Олега Дроздова за підрозрою в отриманні хабара затримали неподалік закладу громадського харчування, що на площі Ринок у Львові. Неправомірну вигоду вилучили з кишені куртки правопорушника. За попередньою інформацією, фінансист Львівської мерії організував схему, в рамках якої вимагав і отримував від переможців тендеру "відкати" за виконання певних умов по договору. Сума такого “відкату” становила один відсоток від суми договору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
43,22
43,30
PLN
10,05
10,10
Оголошення
live comments feed...