• Головна
  • У центрі Львова за підозрою в хабарництві спіймали фінансиста мерії, - ФОТО
19:26, 5 березня 2019 р.

У центрі Львова за підозрою в хабарництві спіймали фінансиста мерії, - ФОТО

5 березня, у одному із закладів громадського харчування біля площі Ринок у Львові, затримали за підозрою в отриманні хабара посадовця міської ради.

Як повідомили у департаменті захисту економіки Нацполіції України, керівник одного з управлінь Львівської міськради організував схему, за якою вимагав і отримував від переможців тендеру "відкати" за виконання певних умов по договору.

За даними правоохоронців, сума "відкату" становила один відсоток від суми договору.

Спіймали його "на гарячому", за фактом отримання коштів за погодження ПКД з виконання ремонтно-будівельних робіт вулиць на території одного з районів міста Львова. Отриманий хабар вилучили з кишені куртки правопорушника.

Опісля розпочалися обшуки у приміщенні Львівської міської ради, в управлінні фінансового контролю, начальника якого затримали на отриманні неправомірних 8 тисяч гривень.

"Львівська міська рада засуджує будь-які прояви хабарництва з боку посадових осіб. Нечесні люди не мають права працювати в органах місцевого самоврядування чи будь-яких інших структурах, основне покликання яких — служити громаді", — прокоментував ситуацію в.о. міського голови Львова, Геннадій Васьків.

За інформацією, оприлюдненою на сайті ЛМР, начальником управління фінансового контролю міськради є уродженець російського міста Омськ - Олег Дроздов. Посадовцю 43 роки, він має дружину та доньку. 1998-го року закінчив економічний факультет Львівського державного аграрного університету, а 2013-го отримав кваліфікацію магістра державного управління у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Читайте також: У Львові підтримали полонених українських моряків зверненням до світової спільноти та запуском флешмобу, - ФОТО, ВІДЕО

Олег Дроздов свого часу працював у Стрийському районному відділі Пенсійного фонду України, контрольно-ревізійному управлінні у Львівській області, з лютого 2012 року був начальником управління контролю та аудиту департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міськради.

Нагадаємо, минулого року за підозрою в отриманні хабара затримали екс-керівника Залізничної райадміністрації Львова - Тараса Гниду. Згодом його відсторонили від займаної посади, а суд постановив тримати його під вартою з можливістю внесення застави у сумі 140 тисяч 960 гривень. Сам посадовець свою вину заперечив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...