• Головна
  • Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ
Інструкція
16:18, 2 березня 2019 р.

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ

Інструкція

Львів долучився до Єдиної системи місцевих петицій 22 лютого 2016 року. За допомогою електронної петиції кожен львів’янин може запропонувати свої зміни чи рішення, або ж підтримати вже існуючу пропозицію. 

У зв’язку зі скаргами мешканців Львова 032.ua підготував для своїх читачів покрокову інструкцію про те, як підписати  електронну петицію.

Крок №1

Заходимо на сайт Єдиної системи місцевих петицій. У правому верхньому куті клацаємо на іконку "Увійти". Навіть якщо Ви не зареєстровані в системі, все одно спочатку натискаємо "Увійти".

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-1

Крок №2

Тоді у нас з’явиться віконечко з входом в систему:

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-2

Для голосування потрібно обов’язково увійти за допомогою банківської системи ідентифікації або ЕЦП. Можливі способи входу від Національного банку України (Ощадбанк, Радабанк, Кредобанк) чи BankID від Приватбанку (Приватбанк, Банк Південний, Банк Конкорд, А-Банк, ПУМБ), або з допомогою ЕЦП.

Крок №3

Умовно, обираємо вхід з допомогою мобільного додатку Приват 24:

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-7

Крок №4

Тоді на екрані з’являється Qr-код, який потрібно відсканувати в мобільному додатку.

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-8

Крок №5

Після ідентифікації через мобільний додаток на екрані автоматично з’явиться віконечко реєстрації.

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-9

У поля, що з’явилися на сайті, вносимо анкетні дані: електронна пошта, місто та пароль до системи. Натискаємо "Підтвердити". 

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-10

Крок №6

Готово! Ви увійшли в Єдину систему місцевих петицій. Тепер обираємо пропозицію, яку хочемо підтримати, і клікаємо на неї.

Умовно:

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-11

Крок №7

Натискаємо "Підписати петицію". 

Як підписати електронну петицію, - ІНСТРУКЦІЯ  , фото-12

Готово! Ви успішно підписали петицію.

Зазначимо, електронна петиція – це колективне звернення громадян до Львівської міської ради, яке є однією з форм участі громади у здійсненні місцевого самоврядування. Е-петиції повинні стосуватись питань, які відносяться до повноважень та компетенції органу місцевого самоврядування, відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та законодавства України. 

Збір підписів на підтримку петиції триває 60 днів з моменту оприлюднення на сайті. За цей час вона має набрати 500 підписів і тоді петицію винесуть на розгляд депутатів ЛМР.

Підсумок: при реєстрації в Єдиній системі місцевих петицій може виникнути плутанина із іконками "Зареєструватися" та "Увійти". Зверніть увагу, що як для підтримання петиції, так і для створення, потрібно натискати на іконку "Увійти" і тоді слідувати інструкції, зазначеній в цьому матеріалі.

Повне або часткове копіювання, відтворення, републікація матеріалу забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #е-петиції #інструкція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...