• Головна
  • Львівський цирк показує шоу з використанням диких тварин
14:06, 18 грудня 2018 р.

Львівський цирк показує шоу з використанням диких тварин

Із 15 грудня до 13 січня Львівський цирк показує відвідувачам програму “Новорічне королівство”, де передбачені номери за участі тварин.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Згідно з програмою шоу, викладеної на сайті Львівського цирку, у номерах будуть присутні коні, мавпочки та хижі тварини.

На половину вистав (19, 21, 22, 24 грудня) усі квитки вже продані. Вартість квитків коливається від  60 до 300 гривень.

Львівський цирк показує шоу з використанням диких тварин, фото-4

Нещодавно Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак заявив, що в Україні починають процес заборони експлуатації диких тварин у циркових виставах. Відповідний законопроект уже подали на розгляд Кабміну. Порушникам загрожуватиме адмінвідповідальність за використання тварин у виставах.

Нагадаємо, у Львові зоозахисники та еко-активісти кілька років тому виступали з пікетами на захист тварин та з вимогою заборонити експлуатацію тварин у цирках. Зокрема, у лютому цього року представники “Екологічної платформи” пікетували Львівський цирк тоді.

Читайте також: У Львівській Опері покажуть українську копію рок-опери “Моцарт”, учасників якої підозрюють у плагіаті

Зараз у “Екологічній платформі” зазначили, що потрібно заборонити знущання не лише над дикими видами, а взагалі, над усіма видами тварин.

“Такий підхід може оминути увагою ті види, які не є дикими, але втім використовуються в циркових виставах, і також потерпають від поганих умов утримання, транспортування, жорстокої дресури і виховання покірності голодом. Це собаки, коти, свині, коні, і експлуатувати їх заради сумнівного естетичного задоволення - це все та ж експлуатація, і все та ж популяризація жорстокості”, - написали зоозахисники.

Окрім цього, у вересні 2018 року у Львові вже вдруге відбувся Марш за права тварин, де тисячі львів’ян підписали Універсал до державної влади з вимогою припинити жорстоке поводження з “братами меншими”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #цирк #тварини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...