• Головна
  • Як виглядає новий “Ашан” у Львові, - ФОТО, ЦІНИ
Ексклюзив
12:50, 16 грудня 2018 р.

Як виглядає новий “Ашан” у Львові, - ФОТО, ЦІНИ

Ексклюзив
Як виглядає новий “Ашан” у Львові, - ФОТО, ЦІНИ

14 грудня у Львові відбулося урочисте відкриття нового гіпермаркету “Ашан” проспекті Чорновола. Це уже третій об’єкт із мережі “Ашан” у Львові.

Кореспондент сайту 032.ua побував на відкритті об’єкта, поспілкувався з відвідувачами, зафіксував як виглядають приміщення та які ціни на продукти пропонує новий “Ашан” львів’янам.

Відкриття

Про те, що у Львові з’явиться новий “Ашан” стало відомо ще влітку 2018 року, після того як виконком ЛМР затвердив містобудівні умови на спорудження об’єкта. Приміщення розташоване за адресою: пр. Чорновола, 16і, поруч з “МакДональдсом” та ЖК “Авалон”, перед кільцем Чорновола - Липинського.

Гіпермаркет відкрили об 11:00 і, за підрахунками працівників гіпермаркету, закупитися в перші години роботи “Ашану” прийшло близько 3 тисяч людей. Усього до кінця дня очікують напливу до 16 тисяч відвідувачів.

Фото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.ua

Саме відкриття пройшло спокійно, але вже за 20 хвилин до кас сформувалися довгі черги, які тягнулися аж до червоної доріжки при вході.

Фото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.ua

Разом із тим, у цей день відкрився виключно “Ашан”, інші бутики та заклади харчування, які орендують приміщення, ще очікують на відкриття.

Фото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.uaФото: 032.ua

До слова, жінкам, які першими зайшли за покупками, вручали червоні троянди.

Планування

Новий “Ашан” у Львові в реальності виглядає так, як і на візуалізації. Це двоповерхова будівля, що розміщується на площі 7 тис. м². На першому поверсі крім гіпермаркету також є бутикова галерея, площею 1,7  тис.м². Більшість приміщень ще на ремонті, але вже точно можна сказати, що тут відкриють “Хінкальню”, меблевий та ювелірний магазин, заклад з гамбургерами та хот-догами, хімчистка і магазин техніки.

На другий поверх веде ескалатор, який на момент відкриття був закритим для відвідувачів. Там розмістяться ресторани і зона коворкінгу.

Читайте також: Жива чи штучна: яку ялинку обрати львів’янам до свята, - ЦІНИ, ФОТО

Як дізнався кореспондент сайту 032.ua від відвідувачів гіпермаркету, у приміщенні також буде дитяча розважальна зона.

“Ашан” працює з 8 до 23 години щоденно.

Перед головним входом до гіпермаркету є автостоянка. Тут облаштували місця для людей з інвалідністю, але немає велопарковки. Майже немає тротуарів: пішохідний перехід та хідник є злівої сторони від входу, але через парковку можна пройти лише по дорозі або вузеньким тротуаром при будівлі.

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Споруда має два входи: головний зі сторони проспекту Чорновола та вхід з іншого боку будівлі, який веде до ЖК “Авалон”.

Усередині також діє пункт повернення товару та зберігаються покупки, які клієнт забув на касі.

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Продукція

Тут реалізують: живу та заморожену рибу, м’ясну продукцію, готові страви домашньої кухні (салати, риба, м’ясо, гарніри), випічку власного виробництва, молочні продукти, сири, консерви, алкогольні й безалкогольні напої, солодощі, товари для дому та кухні, для відпочинку на природі, одяг, корми для тварин, рослини у вазонах.

Посеред торгівельного залу розташоване невелике кафе, де можна купити круасани з додатками або солодощі. Працівники закладу мають де помити руки, є окремий рукомийник для відвідувачів. Простір у кафе безбар’єрний, але відгороджений від решти залу стендами із живими квітами у вазонах.

Одразу при виході з “Ашану” при відвідувачах у мобільній пічці готують піцу різних видів та пироги з соленою або солодкою начинкою. Можна купити невеликий шматочок або цілу піцу. Біля вітрини є два місця для відвідувачів, де можна постояти та підзарядити мобільний телефон, поки готується піца.

Ще однією особливістю є продаж фруктових та овочевих нарізок. У окремому відділі продаються готові набори для салатів, овочі для грилю та різноманітні фруктові асорті-заготовки для фрешу. У гіпермаркеті також є окремий відділ біо-продуктів.

Ціни

Кореспондент 032.ua перевірив ціни на різні види продукції. Наприклад, у рибному відділі: філе кальмара зі спеціями уже розфасоване коштує 400 грн/кг, живий короп - 55,9 грн/кг, дорадо 139 - 144 грн/кг, сібас 139 - 150 грн/кг, сьомга 379,9 грн/кг.

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

М’ясо: свинячі ребра оцінюють по 89,9 грн/кг, ціни на ковбасу й ковбасні вироби коливаються від 60 до 130 грн. Яловичина різних видів коштує від 119 до 139 грн/кг. Уже розфасована яловичина коштує в середньому 35 - 45 грн за упаковку. Філе качки в упаковці оцінюють по 119 грн/кг, середня ціна за філе курки - 100 грн/кг.

У новому “Ашані” продаються суші. Продають їх поштучно по 5 - 10 гривень, залежно від виду рола. Є також їжа швидкого приготування (бургери, хот-доги, круасани з додатками) яка коштує в межах 25 - 30 гривень.

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Солодощі. Продаються цукерки та печиво на вагу, хліб і кондитерські вироби, є великий асортимент фірмових тістечок за 10 - 15 грн/шт. Приблизно така сама ціна за 100 грамів торта, яких тут теж є багато видів. Ціни на випічку (булочки, слойки) коливаються від 2 до 8 гривень.

У місцевій піцерії продають кілька видів піци: є сирна, з овочами, з куркою чи мисливськими ковбасками. Коштує одна піца 59,9 грн. Фірмова піца “Ашан” обійдеться у 49,9 грн. Є можливість замовити один шматочок піци, ціна залежатиме від його ваги.

Фото: 032.ua

Домашня кухня. За 100 гр курки-гриль покупцю доведеться заплатити 13 грн, за гарнір (картопля, гречка, рис) - 7 - 8 грн/100 грамів. Є великий вибір салатів, 100 гр коштує від 10 до 14 грн. Холодець обійдеться у 15 грн/100 гр.

Овочі. Є українські продукти та привезені з інших країн. Українська редька коштує 8,95 грн/кг, цибуля - 18,95 грн/кг, картопля 18,95 грн/1,5кг, відбірна картопля  - по 32,95 грн/шт, продається також 5 кг картоплі за 74,95 грн/кг. Український зелений перець коштує 39,95 грн/кг, ціни на турецький помаранчевий, жовтий та червоний перець сягають 85 - 95 грн/кг.

Фрукти. Українські яблука стартують з ціною 5,9 - 9,9 грн/кг. Апельсини оцінюють по 24,9 грн/кг, а грейпфрути - від 30,9 грн/кг. У фруктовому відділ можна також купити виноград, банани, груші. Окремо продаються мандарини: як українські, так і привезені з Туреччини й Іспанії. Ціни на мандарини коливаються від 32,9 до 54 грн/кг. Є у продажу й екзотичні фрукти: 1 шт. гуави коштує 69,95 грн, ананас - 84,95 грн, кавун - 97,95 грн. Уже порізані фрукти в упаковці оцінюють від 5 до 20 грн, залежно від наповнення.

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Як відбувалось відкриття “Ашану” можете переглянути також на відео (прямій трансляції):

*Зазначимо, що цей матеріал не є комерційним та не має нічого спільного з рекламою. Журналіст самостійно відвідав новий гіпермаркет у Львові та описав зовнішній вигляд і наповнення “Ашану”.

Повне або часткове копіювання, републікація фото, відео або тексту забороняється і вважається порушенням авторських прав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #фоторепортаж #гіпермаркет #Ашан #відкриття
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...