• Головна
  • Водіям Львівщини нагадають правила дорожнього руху
14:39, 30 листопада 2012 р.

Водіям Львівщини нагадають правила дорожнього руху

З 28 листопада до 7 грудня в Україні триває операція «Увага! Спецсигнал!»

Упродовж 10 днів Державтоінспекція перевірятиме, як водії виконують вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги в русі автомобілям з увімкненими спецсигналами. 

"Саме у містах через порушення водіями авто Правил дорожнього руху щодо пропуску транспортних засобів з увімкненими проблисковими маячками, оперативні служби часто не можуть своєчасно дістатися місця призначення. Це, свою чергу, може призвести до негативних або ж навіть непоправних наслідків. Кожному водієві слід задуматися над тим, що ціною ігнорування вимог ПДД може стати чиєсь життя."- кажуть у прес-службі ДАІ

Обладнання автомобілів оперативних служб спеціальними сигналами – не чиясь забаганка, а життєва необхідність. Там, де чекають на виклик «швидку», міліцію або пожежну охорону, рахунок іноді йде на хвилини.


Коротка довідка:
Згідно із законодавством України право на перевагу в русі мають автомобілі швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, міліції, військової автомобільної інспекції, служби інкасації тощо, які рухаються з увімкненими спеціальними сигналами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...