• Головна
  • VI Інженерний ярмарок кар’єри пройде у Львові
15:40, 27 листопада 2012 р.

VI Інженерний ярмарок кар’єри пройде у Львові

5 грудня 2012 року  в Національному університеті «Львівська політехніка» пройде VI Інженерний ярмарок кар’єри. Традиційно його організовують і проводять  члени львівського осередку міжнародної студентської організації BEST.

"У ярмарку візьмуть участь не тільки  студенти-політехніки, але й вихованці інших українських університетів. Крім цього відбудеться представницька  виставка провідних компаній-роботодавців західного регіону. " - кажуть у прес-службі Національного університету “Львівська політехніка”.

У рамках цього заходу  в інших львівських вишах пройдуть сесії з написання резюме, будуть організовані безкоштовні англійські курси від мовної  школи International House Lviv. Також під час  презентацій фірм-роботодавців до студентів  завітають відомі люди, щоб провести тренінги та розказати про  історію свого фахового чи бізнесового успіху.

Дали згоду взяти участь у ярмарку, зокрема, технічний директор  ІТ-команії N-iX та ресурсний менеджер ЕРАМ Іван Песін, співвласник та голова ради директорів холдингу  «!ФЕСТ» Андрій Худо та менеджер з персоналу  цієї фірми Юрій Тангел, генеральний директор і співвласник  ІТ-компанії ELEKS Олексій Скрипник, засновник Вуличного університету у Львові Тарас Прокопишин,  директор аутсорсингової компанії BPO Nextdoor Inc Сергій Сумніков та багато інших цікавих і успішних людей.

Довідка

  Неприбуткова, неполітична студентська організація  BEST функціонує у Львівській політехніці з 2002 року. Має 60 активних членів і співпрацює з більш ніж 50 українськими та міжнародними компаніями. Серед програмних засад організації — забезпечення  додаткової освіти студентів,  сприяння їх міжнародному спілкуванню для досягнення кращого розуміння європейських культур, здійснення впливу на розвиток кожної молодої людини як особистості, співпраця з вітчизняними та зарубіжними університетами тощо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...