• Головна
  • На фасаді Львівського університету показали 3D-мапінг до 100-річчя ЗУНР, - ВІДЕО
08:42, 19 жовтня 2018 р.

На фасаді Львівського університету показали 3D-мапінг до 100-річчя ЗУНР, - ВІДЕО

18 жовтня о 21:00 на площі перед Львівським національним університетом розпочалося медійно-драматичне дійство "Момент і Чин, або Великі Роковини".

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, на фасаді вишу львів'янам показали унікальні фото та відео з архівів, що стосуються утворення ЗУНР.

Місце проведення заходу обрали не випадково, адже ЛНУ ім. Івана Франка пов'язаний з такими видатними діячами української держави початку ХХ століття, як Євген Петрушевич, Кость Левицький, Сидір Голубович та інші.

Читайте також: У Львові відбулася Хода за свободу, - ВІДЕО

Зауважимо, що окрім традиційної картинки у форматі 3D, присутні мали нагоду послухати музичний супровід від Ukrainian Festival Orchestra та начитку тексту від Юрія Андруховича.

Нагадаємо, до відзначення річниці ЗУНР цього року у Львові встановлять одразу два тематичних пам'ятника - один від ЛМР, інший від Львівської ОДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛНУ #ЗУНР #подія #захід #відеомапінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...