• Головна
  • У Львові просять привести до норм висоту платформ на зупинках трамваїв
11:34, 17 жовтня 2018 р.

У Львові просять привести до норм висоту платформ на зупинках трамваїв

Минулого тижня відбулося чергове засідання Громадської ради при управлінні транспорту Львівської міськради, де прийняли низку важливих рішень.

Як повідомили представники громради у соцмережах, на засіданні розглянути питання висоти платформ на зупинках громадського транспорту, - передає 032.ua.

У Львові просять привести до норм висоту платформ на зупинках трамваїв, фото-1

За результатами обговорення,  вирішили звернутися до управління інженерного господарства з проханням привести висоту платформ у відповідність до ДБН та зійшлись на тому, що у подальшому при будівництві платформ не повинні порушувати державних норм.

Окрім цього, на засіданні підняли тему облаштування сантехнічних комплексів для водіїв на кінцевих зупинках громадського транспорту.

Читайте також: Вулиця Руданського у Львові стане пішохідною: стартував капремонт, - ФОТО, ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

"Оскільки зупинки перебувають на балансі різних структур (райадміністрації, "Львівелектротранс" тощо), встановлення таких комплексів може бути ускладненим. Вирішили до наступного засідання напрацювати пропозиції щодо можливих варіантів рішення проблеми", - зазначили в Громадській раді.

Нагадаємо, що одразу після придбання Львовом вживаних берлінських трамваїв, у яких двері відчиняються назовні, розгорілися активні дискусії щодо подальшого використання цих вагонів. У міській раді планували змінити самі двері (а потім сказали, що взагалі нічого не мінятимуть), тоді як представники громадськості наголошували на необхідності привести висоту платформ до норм. Пізніше львів'янин Юрій Тер-Арутюнян разом із колегами з ГО "Зручне місто" дослідили підвищені посадкові платформи та довели, що вони не відповідають ДБНам.

Фото: Данило Васильчак

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #транспорт #трамваї #платформи #ДБН #ЛМР #громадська_рада
12,0
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...