• Головна
  • Пісню “Вона” львівського гурту “Плач Єремії” переграли на бандурі та акордеоні, - ВІДЕО
22:19, 16 жовтня 2018 р.

Пісню “Вона” львівського гурту “Плач Єремії” переграли на бандурі та акордеоні, - ВІДЕО

Незабаром хіту “Вона” львівського музичного гурту “Плач Єремії” виповнюється 30 років. З цієї нагоди український колектив B&B project вирішив зробити інструментальну версію популярної мелодії.

Як розповів 032.ua представник столичних музикантів, пісню “Вона” виконали на бандурі та кнопковому акордеоні, чим вразили українських користувачів мережі.

Слова та музику до пісні створив у Львові поет Кость Москалець у 1989 році. Музою творця стала українська арфістка - аліна Бжезінська-Лазоркіна, яка зараз мешкає у Шотландії.

Читайте також: Осінній променад вулицями Львова, - ФОТО

“Можливо саме тому ця композиція ідеально виконується на бандурі, бо автор в цей час уявляв досить споріднений інструмент - арфу”, - вважають учасники B&B project.

Через кілька років, 1995 року фронтмен гурту “Плач Єремії” Тарас Чубай включив пісню до альбому “Най буде все як є…”. З того часу хіт прослухало декілька поколінь, а “Вона” все ще є актуальною.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про італійського співака, який вразив українців піснею про львівську маршрутку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #пісня #Вона #Плач_Єремії #Чубай #бандура #акордеон #кавер #переспів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,80
EUR
42,75
42,82
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...