• Головна
  • На Сихові вимагають демонтувати світлофори
12:08, 16 жовтня 2018 р.

На Сихові вимагають демонтувати світлофори

16 жовтня на сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилося звернення від Віталія Момрика з вимогою демонтувати світлофори на перехресті вулиці Угорської та проспекту Червоної Калини у Львові.

Зі слів автора петиції, після встановлення світлофорів у цій частині Сихова в години пік почали утворюватися величезні затори в різні напрямки, - передає 032.ua.

"У напрямку з Сихова затор іноді досягає середини Сихівського мосту. Навіть згідно з правилами дорожнього руху, зупинка на мостах, шляхопроводах та естакадах заборонена. По вулиці Угорській затор сягає головного входу в колишній завод "Полярон", а іноді ще далі", - пояснив львів'янин.

Фото автора петиції

Фото автора петиції

Віталій Момрик наголосив також на тому, що у напрямку руху до центру Львова, починаючи від перехрестя Угорська - Червоної калини до перехрестя з вул. Навроцького встановлено три світлофори на відстані 180 метрів.

"Усе це дуже негативно впливає як на екологічну ситуацію міста, на моральний стан водіїв, які, вистоявши багато часу в заторі, порушують ПДР у частині перевищення швидкості й намагаються встигнути по своїх справах", - зазначив автор петиції.

Львів'янин запевняє, що до моменту встановлення світлофорів, на вказаному перехресті ніколи не було заторів та не було жодних проблем з проїздом, був значно менший рівень загазованості повітря для мешканців навколишніх будинків. Віталій Момрик просить міську владу демонтувати світлофори у найкоротші терміни.

Читайте також: Львів'янам на замітку: з 16 жовтня патрульні штрафуватимуть водіїв за перевищення швидкості

Нагадаємо, минулого року львів'яни реєстрували іншу петицію щодо зменшення кількості світлофорів та внормування руху на Сихові. Автори також апелювали до серйозних заторів у годину-пік, які сягають від Церкви Різдва Пресвятої Богородиці та виїзду з моста. Але тоді петиція не набрала достатньої кількості голосів.

Додамо, аби петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона повинна набрати 500 і більше голосів за 60 днів з моменту публікації на сайті. Станом на нині, петицію про демонтаж світлофорів на Сихові ніхто не підписав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Сихів #петиція #світлофор #рух #транспорт
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...