• Головна
  • Львів'янка просить добудувати дорогу від Ряшівської до Наукової
14:08, 11 жовтня 2018 р.

Львів'янка просить добудувати дорогу від Ряшівської до Наукової

9 жовтня на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрували прохання від Наталії Собко про будівництво продовження дороги від вул. Ряшівської (біля Львівського аеропорту) до вул. Наукової.

Як зазначила авторка петиції, проектована дорога допомогла би зменшити затори на вул. Виговського, через які львів'яни не мають змоги добратися на роботу й додому, - передає 032.ua.

Львів'янка просить добудувати дорогу від Ряшівської до Наукової, фото-1

(Фото авторки петиції, вулиця Ряшівська - проектована)

"Нагадаю, що питання про будівництво нової дороги біля Львівського аеропорту піднімалося ще перед Євро-2012. Тоді планувалося, що дорога матиме чотири смуги, а її будівництво частково фінансуватиметься з держбюджету. Однак через відсутність такого фінансування, дорогу так і не збудували", - наголосила львів'янка.

Наталія Собко додала, що у районі активно розбудовуються нові житлові комплекси, з'явився великий ТРЦ "Victoria Gardens", планується будівництво конгрес-центру.

Читайте також: Що не так з трамвайними платформами у Львові: ТОП-5 міфів і шляхи вирішення проблеми

Зазначимо, що раніше львів'яни уже просили міську владу прокласти дорогу та зробити автобусне сполучення по Ряшівській, але ці петиції не набрали достатньо підписів для розгляду в ЛМР.

Нагадаємо, що для того, аби електронну петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона має набрати 500 і більше підписів львів’ян за 60 днів з моменту публікації на сайті. Станом на 11 жовтня вказану петицію підписало 3 людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #містобудування #інфраструктура #Ряшівська #петиції
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...