• Головна
  • Коли вирішать "дверну" проблему у львівських трамваях з Берліну
19:03, 5 жовтня 2018 р.

Коли вирішать "дверну" проблему у львівських трамваях з Берліну

Цього року Львів придбав 30 вживаних трамваїв з Берліну. Коли перші вагони прибули до Львова, з’ясувалося, що двері у них відчиняються назовні, а це створить проблему при посадці-висадці пасажирів на окремих зупинках з підвищеними платформами.

У міській раді обіцяли вирішити проблему спільно з концерном “Електрон”, який уже мав розробити відповідні креслення. Аби з’ясувати на якій стадії перебуває вирішення питання, кореспондент сайту 032.ua звернувся до заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого.

Посадовець розповів, що станом на нині у Львові не планують переробляти ні платформи, ні двері у вагонах німецьких трамваїв.

Читайте також: Коли і за скільки у Львові облаштують Меморіал Героям Небесної Сотні, - ФОТО

Натомість, щойно придбані трамваї вирішили запустити на маршрути №3 та №6 у Львові. Оскільки на маршруті №6, на зупинці біля Приміського вокзалу є підвищені посадкові платформи, виникли запитання до такого рішення міськради.

Як пояснив кореспонденту 032.ua Андрій Білий, незабаром площу Двірцеву закриють на реконструкцію, яка триватиме 1,5 року. Відповідно, трамваї туди не будуть завертати. А вже за 18 місяців, за переконанням посадовця, у Львівській міськраді точно знайдуть вирішення проблеми.

Фото на головній: "Гаряча лінія міста Львова"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #трамвай #закупівля #транспорт #ЛМР #платформи #Двірцева #Білий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...