• Головна
  • У Львові влаштували попереджувальну акцію для водіїв, які не за правилами паркують свої автомобілі, - ВІДЕО
17:22, 6 жовтня 2018 р.

У Львові влаштували попереджувальну акцію для водіїв, які не за правилами паркують свої автомобілі, - ВІДЕО

У п'ятницю, 5-го жовтня, у Львові інспектори з паркування провели для місцевих водіїв попереджувальну акцію щодо неправильно припаркованих автомобілів.

Наразі інспектори ще не штрафують водіїв порушників, а лишають на їхніх автомобілях листки-пам'ятки на яких зазначено, яке саме ПДР порушив водій та який штраф він платитиме, інформує кореспонденту сайту 032.ua.

Так, за словами представника управління безпеки міста Богдан Мільяр, подібні акції відбуватимуться в нашому місті до 1-го листопада. Справа в тому, що саме цього дня інспектори з паркування у Львові отримають офіційне право штрафувати водіїв-порушників на рівні з патрульними поліцейськими.

Як уточнив начальник управління служби безпеки міста Юрій Діль, конкурс на інспекторів з паркування в нашому місті вже оголосили, наразі триває відбір конкурсантів. 28-го жовтня новообрані інспектори складуть присягу.

"Станом на сьогодні, кандидатів уже більше 30, а місць — усього 20. Інспектори будуть розділені на сектори по Львову. Основний акцент ми робимо на центральну частину, щоб якомога швидше очистити її для проїзду транспорту. Окрім того, будемо нагадувати, що за платні стоянки треба платити", - сказав Діль.

Нагадаємо, що 27 вересня в Україні набуде чинності новий Закон «Про реформування сфери паркування транспортних засобів» і право виписувати штрафи за неправильне паркування матимуть не тільки патрульні.

Читайте також: Як у Львові працюватимуть інспектори із паркування і кого штрафуватимуть: усе, що ви хотіли знати.

На підставі норм цього закону на базі управління безпеки міста Львова створять відділ інспекторів, які матимуть право штрафувати водіїв за порушення правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...