• Головна
  • У Львові перенесуть розворот на вулиці Стуса, - РОЗ'ЯСНЕННЯ
15:42, 21 вересня 2018 р.

У Львові перенесуть розворот на вулиці Стуса, - РОЗ'ЯСНЕННЯ

Небезпечний для водіїв розворот на вулиці Стуса перенесуть за трамвайну зупинку.

Як розповів у коментарі для 032.ua спеціаліст управління транспорту Львівської міської ради Костянтин Баранюк, перенесення розвороту ініціювали у "Львівелектротрансі".

"Комісія з безпеки дорожнього руху прийняла таке рішення, оскільки зараз автомобілі, які виїжджають з Липової Алеї, одразу розвертаються на вулиці Стуса, чим провокують затримку не лише трамваїв, а й інших автівок, що їдуть у напрямку центру.

Читайте також: Форум видавців у Львові: вартість, спеціальні гості та найцікавіші події

Найчастіше, розвертаючись, водій зупиняє авто на трамвайній колії та чекає можливості заїзду на зустрічну смугу для розвороту у напрямку Сихова. Крім того, на цій ділянці почастішали ДТП за участі трамваїв та автотранспорту, що також спричиняє значну затримку в русі.

Варто також зауважити, що місце для розвороту одразу нижче вулиці Липова Алея, провокує водіїв на швидкості спершу "вискакувати" з Липової Алеї на Стуса, пізніше гальмувати в другій смузі і вже там шукати можливість для розвороту. Відтак, у водія немає достатньо часу, аби безперешкодно виїхати з другорядної вулиці та перелаштуватися у відповідну смугу й розвернутись", - зазначив Костянтин Баранюк.

Комісія вирішила змістити місце для розвороту далі від перехрестя з вул. Липова Алея за трамвайну зупинку «Стадіон Україна».

У Львові перенесуть розворот на вулиці Стуса, - РОЗ'ЯСНЕННЯ , фото-1

Червоним позначено теперішнє місце розвороту, зеленим - нове.

За словами Костянтина Баранюка, нове місце для розвороту позначать відповідним знаком. Зміни мають вступити в дію до кінця місяця.

Читайте також: Завтра через концерт біля «Forum Lviv» перекриють вулицю та внесуть зміни у рух громадського транспорту

Нагадаємо, на початку червня у Львові на перехресті вул. В. Стуса - пр. Червоної Калини - вул. Липова Алея ліквідували можливість прямого виїзду автомобілів з Липової Алеї на Стуса. Таке рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху ще у листопаді 2017-го. Натомість, розворот на проспект Червоної Калини облаштували перед зупинкою громадського транспорту «Стадіон «Україна».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Стуса #розворот #Липова_Алея
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...