• Головна
  • Ділянку тротуару на Бандери облаштовують за проектом "Вулиці для всіх", - ФОТО
19:02, 23 вересня 2018 р.

Ділянку тротуару на Бандери облаштовують за проектом "Вулиці для всіх", - ФОТО

На ділянці тротуару поблизу головного корпусу Львівської політехніки тривають ремонтні роботи за проектом "Вулиці для всіх".

Як зазначив у коментарі для 032.ua менеджер проекту «Вулиця для всіх» Максим Терлецький, роботи на цій ділянці стартували на початку минулого тижня.

За його словами, при сприятливих погодних умовах їх мають завершити до кінця місяця. Підрядником є ФОП Луць В.В.

Читайте також: Форум видавців у Львові: вартість, спеціальні гості та найцікавіші події

Як раніше пояснював Максим Терлецький, демонстраційна ділянка покаже, як могло би бути облаштоване потенційне паркомісце, якими повинні бути транзитна й технічна зони тротуару за проектом "Вулиці для всіх".

«Серед переваг такого рішення також безпечніший перехід вулиці Політехнічної. Проект передбачає заміну тротуарної плитки (за побажаннями мешканців тут використають плитку з базальтовими вкрапленнями, — ред.), створення однієї «кишені» для авто, а також так званої антикишені. На ділянці планується встановлення велостійок, лавок, стовпчиків, які б не дозволяли паркувати тут автівки, облагородження та мінімальне озеленення.

Варто зауважити, що мова йде лише про 30-метрову ділянку тротуару й роботи не стосуватимуться проїжджої частини. Зміни, які планують уже зараз втілити на демонстраційній ділянці, не заважатимуть майбутній реконструкції вулиці. У проекті передбачили тимчасовий демонтаж усіх елементів і їх повернення після завершення робіт», — резюмував він.

Ось, як має виглядати тротуар після ремонтних робіт:

Читайте також: На Львівщині заборонили публічне використання російськомовного культурного продукту

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року громада відкинула ідею реконструкції вулиці Бандери в рамках проекту «Вулиця для всіх» та зобов’язала експертів створити новий проект зі збереженням бруківки та з розширенням вулиці до чотирьох смуг руху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бандери #тротуар #візуалізація #фото #вулиця_Бандери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...