• Головна
  • Будівництво багатоквартирного будинку у Львові на вулиці Околичній,10 призупинено
10:27, 16 листопада 2012 р.

Будівництво багатоквартирного будинку у Львові на вулиці Околичній,10 призупинено

Виконавчий комітет Львівської міської ради скасував наказ директора департаменту містобудування щодо будівництва багатоквартирного будинку на вул. Околичній, 10, через невідповідність закону та виявленняпорушень вимог містобудівної документації. 

«У зв’язку з невідповідністю наказу ст. 29 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», а також у зв’язку з тим, що будівництво ведеться із значними відхиленнями від погодженого проекту, виконком скасував наказ директора департаменту містобудування про будівництво багатоквартирного будинку з підземними автостоянками та реконструкцією існуючого двоповерхового житлового будинку на вул. Околичній, 10» - повідомила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління.

Наступної середи з приводу цього будівництва відбудуться громадські слухання.

«Я думаю, що в будь-якому випадку треба зібрати людей, треба запросити ту людину, яка пропонувала початок цих всіх робіт. По-перше, щоб люди висловили свої зауваження. Можливо, хтось не чув, щоб почув всі ці зауваження. Зустрічатись і говорити з людьми – це завжди корисно. Ми, так як і планували, проведемо громадські слухання, а за результатами громадських слухань, люди,які там живуть, переконаються, що це добра справа, або ж навпаки», - зазначив Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...