• Головна
  • У Яворові припиняє роботу єдиний перевізник. Місто планує оголосити новий конкурс
13:32, 16 вересня 2018 р.

У Яворові припиняє роботу єдиний перевізник. Місто планує оголосити новий конкурс

Із 20 вересня у місті Яворові тимчасово припинять перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Як повідомили у прес-службі Яворівської міськради, послуги з перевезення пасажирів у місті надає ФОП Хомік Р. М., який вирішив розірвати діючий договір та припинити надавати послуги. Своє рішення перевізник мотивував нерентабельністю та збитковістю, - передає 032.ua.

"Керівництво міської ради провело ряд зустрічей та переговорів із Перевізником Хомік Р.М. з метою врегулювати дане питання, однак Перевізник заявив, що не може гарантувати якісне та безпечне перевезення пасажирів, оскільки наявний в нього транспортний парк не повністю відповідає умовам безпеки, а придбати нові маршрутні таксі, які б відповідали вимогам безпеки, у нього немає фінансової можливості", - повідомили у Яворівській міськраді.

Читайте також: Львів'янин вимагає повернути нормативну висоту платформам трамвайних зупинок

Влада міста планує організувати новий конкурс на визначення перевізника, але ця процедура займає певний час, тож мешканці Яворова можуть залишитися, щонайменше, на 1,5 місяця без можливості проїхатись автобусом.

За даними Яворівської міської ради, вперше автобуси почали курсувати містом 2012 року, і всі вже звикли до пересування "зеленими маршрутками", адже ще дозволяє подолати відстань між кінцевими зупинками (вул І. Хрестителя - вул. Львівська) за 15 хвилин, замість години часу. Договір із перевізником ФОП Хомік Р. М. підписали 14 липня 2015 року, за результатами проведеного конкурсу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #Яворів #транспорт #перевезення #автобуси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...