• Головна
  • У Львові проаналізують діяльність паркувальних майданчиків
12:07, 7 вересня 2018 р.

У Львові проаналізують діяльність паркувальних майданчиків

7 вересня виконком Львівської міської ради прийняв рішення про проведення у Львові передпроектного дослідження та аналізу діяльності щодо обслуговування паркувальних майданчиків.

Зі слів директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, у якості експерименту, місто укладе договір з компанією "СофтСерв - Муніципальні технології" (SoftServe -Municipal Technologies), яка допоможе з дослідженням, - передає 032.ua.

"Компанія буде проводити дослідження й здійснювати аналіз завантаженості паркувальних майданчиків, ефективності використання місць, за допомогою сучасних технологій. З міського бюджету буде передбачено 49 тисяч гривень. Вважаємо, що цей договір допоможе нам проаналізувати нашу роботу в сфері забезпечення паркування транспорту на території міста Львова, покращити роботу наших паркувальних майданчиків", - зазначила Гелена Пайонкевич.

Читайте також:Навіщо у Львові пофарбували бруківку в синій колір, - ФОТО

Мова йде наразі лише про паркувальні майданчики, які належать ЛКП "Львівавтодор". Усі інші оператори визначаються, згідно зі законом, на підставі конкурсу.

Зазначимо, що ТОВ "СофтСерв – Муніципальні технології" є дочірнім підрозділом львівської ІТ-компанії "SoftServe", який був створений головною компанією у 2009 році. Компанія спрямована на реалізацію окремих ІТ-проектів, що пов'язані з місцевим самоврядуванням, електронними сервісами та іншими ініціативами, котрі можуть сприяти інноваційному розвитку міста. Раніше підприємство, у співпраці з "Львівавтодором" та "Львівелектротрансом" впровадили єдину міську систему диспетчеризації пасажирського транспорту.

За даними ЄДР, Товариство з обмеженою відповідальністю "СофтСерв - Муніципальні технології" зареєстроване у Львові, по вул. В. Великого, 52. Серед засновників компанії зазначається ТзОВ "СофтСерв" зі статутним внеском 10 000 грн, а також кінцевий бенефіціарний власник - Тарас Кицмей. Керівник компанії - Ванько Петро Іванович.

У Львові проаналізують діяльність паркувальних майданчиків, фото-1

Додамо, що компанія ТзОВ "СофтСерв" (LIMITED LIABILITY COMPANY "SOFTSERVE"(LLC "SOFTSERVE") зареєстрована у Пустомитах на вул. Глинській, 14. Серед засновників вказані: Любінець Ярослав Володимирович, Денис Олег Мирославович, Василик Юрій Михайлович, а також - кінцевий бенефіціарний власник компанії "СофтСерв - Муніципальні технології" - Кицмей Тарас Володимирович і депутат Львівської обласної ради від "Самопомочі" - Вервега Тарас Васильович. 

У Львові проаналізують діяльність паркувальних майданчиків, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #паркування #СофтСерв #Львівавтодор #майданчики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...