• Головна
  • Марина Порошенко приїде з робочим візитом на Львівщину
16:18, 16 серпня 2018 р.

Марина Порошенко приїде з робочим візитом на Львівщину

17 серпня у Львівську область з робочим візитом приїде Перша Леді України - Марина Порошенко.

Як повідомили у прес-службі Львівської облдержадмінстрації, дружина Президента візьме участь у роботі Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл. На цій події очікують на участь більше 200 працівників освітньої галузі з 36 країн світу, - передає 032.ua.

Окрім цього, Перша Леді України та голова Львівської ОДА підпишуть Меморандум про долучення Львівщини до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». Проект реалізують у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Читайте також: 12 фактів про Собор святого Юра у Львові, - ФОТО

"Із метою створення доступних та якісних умов для навчання дітей Львівської області Марина Порошенко передасть Олегу Синютці проекти Медіатеки та Ресурсної кімнати", - повідомили в прес-службі ЛОДА.

Опісля дружина Президента презентує проект Малого групового будинку для дітей-сиріт, щоб такі заклади соціального захисту з’явилися у Львівській області.

У ході перебування на Львівщині, Марина Порошенко також ознайомиться з роботою Інклюзивно-ресурсного центру Городоцької районної ради, який розташований  у приміщенні опорного закладу освіти - Городоцький НВК №5 I-III ст. «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #Порошенко #Марина_Порошенко #Перша_леді #дружина_Президента
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...