• Головна
  • У Львові так і не відбувся тендер щодо реконструкції площі Двірцевої: в чому причина
16:10, 7 серпня 2018 р.

У Львові так і не відбувся тендер щодо реконструкції площі Двірцевої: в чому причина

Тендер на на проведення закупівлі щодо реконструкції площі Двірцевої було скасовано.

Відповідна інформація опублікована на сайті публічних закупівель "Prozorro", інформує сайт 032.ua.

За даними протоколу, в тендері брали участь дві компанії: ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" та ПрАТ "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1". Однак після розгляду документації учасники засідання вирішили відхилити пропозицію компанії "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1", оскільки тендерна пропозиція не відповідала вимогам замовника. Зазначається, що фірма надала технічні вимоги з відсутнім підписом уповноваженої особи, а аналогічні договори компанії не підтвердили досвіду роботи з контактною мережею протяжністю 1400 м та прокладання каналізаційних труб.

Тому, до участі в тендері допустили лише фірму "Онур", яка прокладала у Львові трамвайну колію на Сихів, ремонтувала Мечникова та Личаківську, а наразі проводить масштабний ремонт вулиці Замарстинівської.

Як пояснила кореспонденту 032.ua начальник відділу з державних закупівель ЛКП "Львівавтодор" Юлія Стефанюк, орієнтовно з понеділка, 13-го серпня, комунальне підприємство планує оголосити новий тендер на закупівлі.

"Станом на зараз в системі публічних закупівель стоїть блокування тендеру на п'ять календарних днів, на період оскарження. Ми мусимо цей термін перечекати, після чого закупівля отримає статус відміненої. Ми плануємо оголосити новий тендер", - сказала Стефанюк. 

Нагадаємо, що вперше про ремонт площі Двірцевої заговорили ще у 2010 році, напередодні Євро-2012, а потім до цієї ідеї повернулися у 2016-ому. Згодом ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив новий проект реконструкції площі Двірцевої.

Як раніше писав 032, в рамках реконструкції на площі Двірцевій хочуть розділити потоки громадського та приватного транспорту в окремі смуги, змінити форму кільця, а також облаштувати запасні колії для трамваїв. Також на площі хочуть збільшити кількість зелених насаджень і розширити пішохідну зону.

Планується, що роботи із реконструкції триватимуть до 31 травня 2020. Вартість робіт оцінюють у майже 167,6 млн гривень.

Читайте також:

Як виглядатиме площа Двірцева після реконструкції: візуалізація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...