• Головна
  • Львів'яни вимагають запустити комунальний автобус по Пасічній
19:13, 30 липня 2018 р.

Львів'яни вимагають запустити комунальний автобус по Пасічній

Днями на сайті Єдиної системи місцевих петицій було зареєстровано документ, у якому Володимир Кубіцький вимагає від чиновників запустити комунальний автобусний маршрут по вулиці Пасічній, на якому би курсували великогабаритні автобуси, - передає 032.ua.

"Існує декілька варіантів прокладання маршруту. Головне - щоб він транспортно поєднував вулиці Зелену і Личаківську через вулицю Пасічну, тобто поєднав Пасічну з трамваєм і тролейбусом", - зазначив автор петиції.

Свою вимогу чоловік аргументує тим, що вулиця Пасічна є магістральною, загальноміського значення. Через цю вулицю, зі слів Володимира Кубіцького, громадським транспортом мали би пересуватися близько 80 тисяч мешканців з районів Майорівки, самої Пасічної, вулиць Лисинецької, Дж. Вашингтона, частково - з Винник, вул. Личаківської і Тракту Глинянського.

"Мали б діставатись, але у більш-менш людських умовах дістатись можливо лише поза годинами «пік». Тобто ні на роботу, ні з роботи ви не доїдете, так само не доїдете і до Пасічної з Сихова, центральної частини Львова та інших районів. Причина очевидна - по вул. Пасічній, як відомо не курсують ні трамваї, ні тролейбуси, ні великогабаритні автобуси, немає жодного комунального маршруту громадського транспорту. Курсують лише малогабаритні «маршрутки» приватних перевізників, які у народі, на жаль, справедливо і влучно називають скотовозами", - наголосив автор петиції.

Читайте також: Із жовтня заклади первинної медичної допомоги Львова фінансуватимуться по-новому

Пан Кубіцький додав, що у маршрутці, яка розрахована на перевезення 22-ох пасажирів їздить по 45 і більше людей.

"Про поїздку з дитячим візком і згадувати нічого. Коли пасажирів менше, тоді майже немає і маршруток, після 20 год. 30 хв. на маршрутку розраховувати не варто. Ситуація є критичною і була практично такою ж і до 2016 року, коли розпочався ремонт вул. Личаківської", - зазначив чоловік разом із вимогою запустити великі автобуси по вулиці Пасічній у Львові.

Станом на нині, петицію підтримало 10 львів'ян. Зазначимо, що для того, аби петицію розглянули у Львівській міській раді, вона повинна набрати 500 і більше підписів місцевих мешканців. Проголосувати за вимогу можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #транспорт #автобуси #петиції #Пасічна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...