• Головна
  • Німецька компанія зголосилася будувати сміттєпереробний завод у Львові, - ФОТО
15:09, 19 липня 2018 р.

Німецька компанія зголосилася будувати сміттєпереробний завод у Львові, - ФОТО

Німецька компанія Eggersmann презентувала свої можливості сміттєпереробних заводів.

19 липня міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із власником та директором компанії "Eggersmann Group" Карлгюнтером Егерсманом, під час якої останній заявив про намір компанії вести бізнес в Україні, - передає 032.ua.

За словами Карлгюнтера Егерсмана, компанія має намір представитись в Україні, і окрім бажання збудувати сміттєпереробний завод, хоче заснувати тут своє підприємство. Директор фірми зазначив, що вони уже встигли збудувати в районі 40 аналогічних заводів по всьому світу.

Читайте також: Депутати погодили поділ землі на Пластовій,13 між “Львівводоканалом” і “Зеленим містом”

Німецький бізнесмен додав, що система, яку пропонує компанія для Львова - абсолютно закрита та безпечна: вона передбачає біофільтри та очищення усього, що виходить в повітря. Глибина очистки— близько 75−80%, тобто після переробки залишається орієнтовно 20−25% сміття на захоронення.

Німецька компанія зголосилася будувати сміттєпереробний завод у Львові, - ФОТО, фото-1

Фахівець також зазначив, що для будівництва подібного заводу— із часу підписання договору і до запуску виробництва - компанії необхідно 18 місяців.

Зазначимо, компанія "Eggersmann" спеціалізується на проектуванні, будівництві та облаштуванні механіко-біологічних заводів. Нижче пропонуємо ознайомитися з прикладами роботи німецької компанії:

Нагадаємо, 9 липня завершився термін подачі документів для компаній, які хочуть взяти участь у тендері з будівництва заводу з переробки ТПВ у Львові. Загалом на конкурс подали документи 68 компаній, а будувати завод у Львові зголосилося 12 з України та закордону. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #сміття #ТПВ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...