• Головна
  • Будувати завод із переробки ТПВ на вулиці Пластовій зголосилось 12 компаній, - СПИСОК
10:42, 10 липня 2018 р.

Будувати завод із переробки ТПВ на вулиці Пластовій зголосилось 12 компаній, - СПИСОК

Збудувати сміттєпереробний завод у Львові готові 12 компаній із 11 країн світу.

9 липня завершився термін подачі документів для компаній, які мають намір взяти участь у тендері з будівництва заводу з механіко-біологічної переробки ТПВ у Львові. Про це повідомили сьогодні у прес-службі Львівської міськради.

Заявки на отримання тендерної документації подали 68 компаній, а зголосились будувати завод у Львові - 12.

Оцінка документів на відповідність кваліфікаційним вимогами проводитиметься впродовж 30 днів, після чого буде оприлюднено назви компаній, які пройшли кваліфікацію та проходять до наступної стадії тендеру, який проводиться за правилами та вимогами Європейського банку реконструкції та розвитку.

Згідно з тендерною документацією, будівництво заводу триватиме 24 місяці. Після завершення будівництва, наступні 12 місяців триватиме операційний період, впродовж якого переможець тендеру буде обслуговувати комплекс та готувати місцевих спеціалістів для подальшої повної передачі усіх обслуговуючих процесів.

Концепція переробного комплексу базується на засадах максимального зменшення обсягів та, найголовніше, залишкового об’єму перероблених відходів, які мають відправлятися на захоронення; відсортовування ресурсоцінної вторинної сировини та зменшення біологічної активності органічних відходів. Також комплекс буде передбачити можливість виробництва твердого умовного палива.

Перелік компаній, що подали свої документи:

Будувати завод із переробки ТПВ на вулиці Пластовій зголосилось 12 компаній, - СПИСОК, фото-1

Як раніше писав 032.ua, Львівська міськрада планує збудувати сміттєпереробний завод у Львові на вулиці Пластовій,13. Працюватиме він на основі механіко-біологічної технології переробки. Замовником будівництва є ЛКП "Зелене місто".

1-го червня, в Києві відбулося підписання кредитних договорів між ЄБРР міською владою Львова та Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P), щодо виділення коштів на будівництво сміттєпереробного заводу у Львові та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Львів отримає 25 мільйонів євро кредиту від ЄБРР, які має повернути впродовж наступних 13 років. Ще 10 мільйонів євро повертати не потрібно, адже ці кошти виділяються на грантових умовах.

Щодо місця будівництва, то ще у 2016 році фахівці французької компанії "Egis" рекомендували владі міста будувати сміттєпереробний завод на території ТЕЦ-2, що на вулиці Пластовій в Личаківському районі міста.

6-го липня, в Києві презентували та офіційно передали Львову документацію ТЕО в рамках “Стратегії поводження з ТПВ” та проекту сміттєпереробного заводу, яке для нашого міста підготувала французька компанія “Egis”.

А у середу, 18 липня, у Львові відбудеться громадське слухання щодо будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13.Проводитимуть слухання у школі №7, що на вул. Б. Хмельницького,132 з ініціативи мешканців. Початок о 18:00, реєстрація - з 17:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новиниЛьвова #сміттєпереробнийзавод #ЛКП"Зеленемісто"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...