• Головна
  • Депутати погодили поділ землі на Пластовій,13 між “Львівводоканалом” і “Зеленим містом”
12:09, 19 липня 2018 р.

Депутати погодили поділ землі на Пластовій,13 між “Львівводоканалом” і “Зеленим містом”

Ухвала передбачає затвердження ЛКП “Львівводоканал“ технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на вул. Пластовій, 13 та надання ЛМКП “Зелене місто“ земельної ділянки на вул. Пластовій, 13.

19 липня на позачерговій сесії Львівської міськради депутати підтримали питання про затвердження технічної документації, що стосується земельних ділянок на вулиці Пластовій, 13, - передає 032.ua.

У сесійній залі розгорнулася дискусія про майбутній сміттєпереробний завод, який мають побудувати якраз на вулиці Пластовій, 13.

“Питання довіри сьогодні стоїть, коли ми спілкуємось про будівництво сміттєпереробний завод на Знесінні та на Кривчицях. За стільки років питання очисних споруд і їхньої модернізації не стояло на порядку денному ні нашого скликання, ні попередніх. Всього лише 7 млн грн виділяють на їхню модернізацію із необхідних 150 млн євро. Як може громада довіряти владі”, - зазначила депутатка Юлія Гвоздович та наголосила на потребі проведення екологічних комісій, публічних обговрень з громадою.

Читайте також: У Львові оголосили про початок конкурсу «BookForum Best Book Award». Подробиці

Фракція “Укроп” в свою чергу заявила, що не голосуватиме за це питання, оскільки вчора, 18 липня у Львові відбулися громадські слухання з приводу будівництва сміттєсортувального заводу у Львові на вул. Пластовій. У слуханнях взяло участь 325 людей, які одностайно - 321 голосом “проти” висловили свою позицію.

Окрім цього, депутати наголосили, що досі не було показано ні громаді, ні депутатському корпусу чіткого плану, стратегії будівництва заводу, не було доведено доцільності його розташування саме на вулиці Пластовій.

Після цього у роботі сесії ЛМР оголосили перерву, повернувшись з якої 33 депутати проголосували “за” відповідне рішення.

Нижче можете переглянути витяги з проекту ухвали:

Одразу після цієї ухвали, 33 депутати підтримали дотичну до неї - “Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Пластовій, 13”.

Згідно з проектом цієї ухвали, ЛМКП “Львівводоканал” планує розширити й модернізувати очисні споруди, за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим їх переведенням до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Усього є 5 ділянок, загальною орієнтовною площею 18 га.

Нагадаємо, депутати не підтримали рішення щодо реконструкції трамдепо на Вітовського й перетворення його на креативний простір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛМР #сесія #Львівводоканал #Пластова #13
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...