• Головна
  • Події у Львові на вихідних, які варто відвідати
14:32, 21 липня 2018 р.

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати

Журналісти сайту 032.ua підготували інформаційну добірку про те, які цікаві події у Львові організовують в межах міста найближчими вихідними, 21 та 22 липня.

OneDayShop.Fiesta

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-1

У суботу, 21 липня, із 13 години на просторі по вулиці Старознесенській, 24 відбудеться виставка-продаж дизайнерський речей (одягу, аксесуарів, декору та інших виробів) від українських виробників. На території діятиме місце для перекусу, облаштують дитячу та відпочинкову зони, місця для фотографій. Вхідний квиток коштує 40 гривень.

Еко-симфонічний концерт

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-2

21 липня о 19 годині, у Львівському театрі опери та балету відбудеться музичний концерт у рамках фестивалю ЛьвівМоцАрт, присвячений силам природи та стихіям. На сцені виступатимуть українські та болгарська музиканти світового рівня, гурт «KURBASY», звучатиме відомий твір "Сльози природи" Тан Дуна і кантата Золтана Алмаші з варіаціями на купальські пісні. Дрес-код: Black tie. Ціни на квитки коливаються від 300 до 1500 гривень.

Вечірка Peace Da Funk

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-3

Для тих, кому не вистачає драйву, 21 липня з 22:00 на “Ґанку” (вул. Заводська, 31) відбудеться вечірка Peace Da Funk від Komponente b2b Irzhik з Харкова. До самого ранку звучатиме музика в стилі фанк і диско. Дрес-код: без каблуків. Вхід: 150 грн.

Читайте також: 10 крутих подій липня у Львові, які не залишать вас байдужими

«The Orchestra of the Americas» у Львові

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-4

22 липня о 18:00 у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) вперше в Україні виступить Оркестр Америки, у складі якого є музиканти з 26-ти країн світу. Оркестр під керівництвом Пласідо Домінго зіграє у Львові лише двічі - 22 та 24 липня. У програмі: твори Карлоса Чавеса, Самюеля Барбера, Аарона Копленда. На сцені виступить відомий скрипаль Едуардо Ріос, диригуватиме - Хобарт Ерл. Вартість квитків: 80 - 150 грн.

Галина Ткачук: Писання як стиль життя

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-5

22 липня о 19:00, у рамках Місяця авторських читань у Львові, в “Дзизі” (вул. Вірменська, 35) виступить письменниця, викладачка, редакторка видавництва "Ранок" Галина Ткачук, родом з Хмельницького. Вона є володаркою різноманітних літературних премій, зокрема Дитячої Книги року BBC-2016, авторкою одинадцяти книг. Вхід вільний.

“Монстри на канікулах 3”

Події у Львові на вихідних, які варто відвідати, фото-6

21 - 22 липня у “Кінопалаці” на Театральній, 22; Кінотеатрі ім. Довженка на пр. Червоної Калини, 81; “Планеті кіно” та в “Мультиплексі” покажуть одну з найочікуваніших анімацій - мультик “Монстри на канікулах 3”. Цього разу зловісний граф Дракула страждає від самотності і прагне знайти собі другу половинку. Донька вампіра - Мевіс вирішує відправити батька у поїздку на елітному лайнері, де трапляється диво і він закохується у капітана корабля - Еріку. Згодом з’ясується, що жінка є нащадком борця з монстрами Ван Хельсінга та хоче знищити усіх, хто відпочиває на кораблі. Вартість квитків: 50 - 150 грн.

Нагадаємо, що більше інформації про актуальні події у Львові можна дізнатися на нашому сайті у рубриці “Афіша”.

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ ВІДТВОРЕННЯ ТЕКСТУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #культура #032 #куди_піти_у_Львові #головні_новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...