• Головна
  • Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій
09:31, 17 липня 2018 р.

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій

Сайт 032.ua традиційно підготував для своїх читачів добірку цікавих подій, які відбудуться у Львові з 16 до 20 липня.

Перегляд та обговорення фільму «Король-рибалка»

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-1

16 липня о 19:00 у кіноклубі “SILENTIUM” (вул. Театральна, 22) покажуть та обговорять фільм Террі Гілліама “Король-рибалка”. Головний герой фільму - популярний радіоведучий, якому не бракує почуття гумору та цинізму, який призводить до трагедії. Один зі слухачів радіо вирішив скористатися іронічною порадою ведучого та розстріляв відвідувачів кафе. У результаті події Джек кидає роботу та йде в запій, аж поки не зустрічає історика-бродягу Перрі, разом із яким вони вирушають на пошуки Святого Грааля. Вартість квитків: 50 - 100 грн.

Форум театр "Летовище "Левандівка": рейс в сучасність"

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-2

17 - 18 липня о 17:00 у КМЦ “Супутник” на Левандівці відбудеться серія вистав-імпровізацій за участю глядачів. Вистава зупиняється в кульмінаційний момент, а далі глядацька аудиторія бере участь в обговоренні побаченого, пропонує варіанти вирішення та змінюють когось із граючих на сцені, а потім переграють сцену по-своєму. Вхід вільний.

Перегляд фільму “My Left Foot”

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-3

17 липня о 18:00 у бібліотеці на Мулярській, 2а (3-й поверх) львів’янам пропонують переглянути оскароносний фільм англійською мовою з англійськими субтитрами - "Моя ліва нога". Історія заснована на реальних подіях і розповідає про хлопця-художника з церебральним паралічем. Після перегляду буде обговорення побаченого. Вхід вільний.

Читайте також: Що купити на 25-му Форумі видавців у Львові. ТОП-5 новинок від Видавничого Дому "Комора"

Вистава "Безталанна, або Безглуздя"

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-4

18 липня о 19:00 у Першому театрі (вул. Гнатюка, 11) Львівський молодіжний театр “Мельпомена” представить прем’єру психологічної драми за мотивами п’єси Карпенка-Карого - “Безталанна, або Безглуздя”. Режисерка Анна Матійченко пропонує по-новому оцінити класичну тему любовного трикутника: вона, він та вона. Вартість квитків: 55 - 70 грн.

Літній концерт Надії Величко

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-5

19 липня о 19:00 у Львівському органному залі (вул. Бандери, 8) відома львівська органістка Надія Величко зіграє для поціновувачів музики твори Сен-Санса, Керля, Ліста, Чайковського та інших відомих композиторів. Вартість квитків: 50 - 120 грн.

Читайте також: 10 крутих подій липня у Львові, які не залишать вас байдужими

HELP'n'DANCE: Благодійна вечірка для тварин Львова

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-6

20 липня о 19:00 на FestRepublic (вул. Старознесенська, 24) організовують благодійну вечірку на підтримку тварин міста. Зібрані на події кошти підуть на придбання обладнання для створення банку крові для тварин, вартість якого становить 150 тисяч гривень. Вартість благодійного вхідного внеску: 100 грн, за бажанням внесок може бути більшим.

Відкриття виставки Ярини Шумської "Взаємодія"

Куди піти у Львові цього тижня: 7 цікавих подій, фото-7

20 липня о 16:00 у відділі Українського мистецтва ХХ ст. НМЛ ім. А. Шептицького (вул. Драгоманова, 42) стартує виставка молодої української художниці Ярини Шумської. “Взаємодія” постала в результаті спостереження, як дія одного елемента впливає на інші. Поетапне нашарування та узагальнення відкривають нову форму взаємозв’язку між елементами твору. Вартість вхідного квитка: дорослі - 25 грн, студенти - 10 грн, діти - 5 грн.

Нагадаємо, що більше інформації про актуальні події у Львові можна дізнатися на нашому сайті у рубриці “Афіша”.

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ ВІДТВОРЕННЯ ТЕКСТУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ТА ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #культура #032 #куди_піти_у_Львові #головні_новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...